SoMe-specialist

Dansk Industri
Dansk Industri
Er du DI’s nye SoMe-specialist?
Tror du, at Dansk Industri kunne stå endnu stærkere på de sociale medier? Og kunne du tænke dig at være den, der sørger for, at det sker? Så har du chancen nu. Vi søger en ny SoMe-ansvarlig med overblik og ansvar for DI’s kommunikation på de sociale medier.
Der er tale om en ny rolle, hvor vi samler ansvaret for DI’s kommunikation på de sociale medier, som tæller Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram. Du vil få ansvaret for både at planlægge og udarbejde indholdet til DI’s sociale medier, rådgive dine kolleger og løbende overvåge vores tilstedeværelse på SoMe. Du bliver del af holdet i Presse og DI Medier, som er er pressens indgang til DI og som koordinerer DI’s udadvendte aktiviteter i forhold til offentligheden.
 
Vi producerer og udvikler DI’s egne eksterne medier – på web og på tryk. Vores enhed tæller 12 kolleger – alle med fingeren på den erhvervspolitiske puls. Vi arbejder tæt sammen med DI’s kommunikationsafdeling om at sætte virksomhederne på den offentlige og politiske dagsorden.
 
Om dig
Om du har den eller ene anden uddannelse, er knap så vigtigt. Men du har dokumenteret erfaring med at arbejde strategisk med sociale medier – gerne fra en politisk ledet organisation, bureau eller lignende – og kan selv producere video, tekst og gerne også grafik, der vækker opmærksomhed.
 
  • Du har politisk tæft og en levende interesse for virksomhedernes vilkår i Danmark og verden.
  • Som person har du evnen til at eksekvere hurtigt og præcist og skriver godt til alle platforme.
  • Du er god til at samarbejde, dele viden og er en tillidsvækkende kollega, der kan begå sig ubesværet på alle niveauer i en organisation.
  • Du er desuden god til at samarbejde og bevarer smilet – også når det går stærkt.
  • Og du er ikke bleg for at tage et selvstændigt initiativ.
 
Vi forventer, at du har et godt kendskab til Facebook Business Manager og andre relevante SoMe-værktøjer. Vi bruger selv Talkwalker til overvågning af vores platforme.
 
Om jobbet
Du får et selvstændigt og varieret job med en stor berøringsflade i DI. Som vores nye kollega skal du have mod og lyst til at have hovedansvaret for at udarbejde indhold på tværs af sociale medier. udarbejde en strategi for DI’s tilstedeværelse på SoME – og løbende bidrage til kommunikations- og pressestrategier. stå for den løbende overvågning og analyse – og dokumentere resultaterne. rådgive og samarbejde med kolleger om aktiviteter på sociale medier, herunder corporate og employer branding, markedsføring af kurser og andre kommercielle ydelser. have travlt i et uformelt og positivt miljø i et åbent kontorlandskab.
 
Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte underdirektør Per Geckler Møller på mobil 2949 4434. Du sender ansøgning m.m. via ansøgningslinket senest 31. oktober. 
 
Vi hjælper Danmark med at vinde 
Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. 

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov. 


Vi tror på viden 
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. 
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen. 

Læs mere om DI: di.dk/job 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. oktober

Frist: 31. oktober

Info

Virksomhed
Dansk Industri
Stillingsbetegnelse
SoMe-specialist
Kontakt
Per Geckler Møller
Telefon: 29 49 44 34
Website
Indrykningsdato
12-10-2018
Ansøgningsfrist
31. oktober
Adresse
Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.