SoMe- og webredaktør

DGI
DGI
DGI søger SoMe- og webredaktør
Er du en fremragende kommunikatør, der ubesværet udvikler content på tværs af platforme og sociale medier? Tænder du på idræt, og vil du være med til at gøre danskerne mere aktive? Så er det måske dig, der er vores nye SoMe- og webredaktør i DGI.
Dine ansvarsområder
Du bliver ansvarlig for skydning og cykling på dgi.dk – og de tilhørende facebooksider. Derudover bliver du medansvarlig for vores strategiske programområder, som er placeret på dgi.dk/samarbejd.

Du skal planlægge, producere og distribuere relevant og fængende content, der skaber synergi på tværs af medier og platforme. Du får også ansvar for at opbygge et netværk af personer inden for dine ansvarsområder, som bidrager med relevant indhold til sitet.

Du får medansvaret for at sikre trafik- og konverteringsoptimering på dgi.dk – blandt andet med udgangspunkt i data fra Google Analytics.

Du kommer til at indgå i en dynamisk afdeling i DGI Kommunikation & Digital marketing. Din reference bliver til chefen for afdelingen. Sammen med dine engagerede kolleger kommer du til at bidrage til DGI’s primære opgave med at få flere aktive idrætsudøvere, flere medlemmer og flere frivillige i foreningerne.

Dine muligheder
 • Du kan være med til at gøre en forskel i Danmark. DGI har over 1.500.000 medlemmer, så potentialet for at skabe involvering og engagement på tværs af DGI’s egne platforme og sociale medier er stort.
 • Du bliver den, der skaber rammerne for, hvordan vi arbejder med dgi.dk og sociale medier for ’dine’ idrætter og strategiske programområder, så det giver størst værdi for vores målgrupper.
 • Du får mulighed for at påvirke flowet på tværs af DGI’s medier.
 • Du får også gode muligheder for at udvikle dig fagligt og realisere karrieremæssige mål i en levende organisation med mange nye opgaver.
 • Du kommer til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor engagement og passion for idræt og foreningsliv er omdrejningspunktet.

DGI lægger stor vægt på at tiltrække den rigtige medarbejder. Ud over lønnen tilbydes du gode personaleforhold med bl.a. medarbejdermotion og pensionsordning. Du får frihed under ansvar i en spændende organisation med mange udfordringer og en fri og ligetil omgangsform blandt gode kolleger.
 
Din profil
 • Du har minimum 3-5 års relevant erfaring, og du har en relevant videregående uddannelse som fx journalist eller cand.comm.
 • Du har erfaring med produktion af content til forskellige målgrupper på tværs af medier – gerne inden for et idrætsrelateret område.
 • Du er en fremragende kommunikatør - både skriftligt og mundtligt. Du skriver ubesværet til alle platforme og har blik for visuel kommunikation (video, billeder og lyd). Det er en fordel, hvis du også kan skrive til vores magasin Udspil.
 • Din online-værktøjskasse er fyldt op og opdateret. Du er vant til at arbejde med sociale medier, og du har solid erfaring med CMS-systemer (gerne Umbraco), Google Analytics og SEO. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Falcon.
 • Med din stærke målgruppeindsigt forstår du at sætte dig ind i dine ansvarsområder, og du forstår at inddrage relevante brugerundersøgelser, analyser og lignende med henblik på at skabe en kommunikation, hvor brugerne får relevant viden, der motiverer.
 • Du trives med ansvar og har evnen til at arbejde selvstændigt, struktureret og fokuseret. Samtidig kan du indgå i et samarbejde på tværs af afdelinger og forstår styrken i at dele og inddrage.
 • Du evner at opbygge et netværk af personer, hvor du formår at motivere såvel kolleger som frivillige til at bidrage med relevant indhold til dine ansvarsområder.

Derudover er det en fordel, hvis du har indblik i det frivillige foreningsliv og kan begå dig blandt de mange engagerede personer, der bruger deres fritid på at få flere til at dyrke idræt. Fortæl, om du er eller har været engageret i det frivillige foreningsliv som f.eks. udøver, træner eller leder, da forståelsen for sammenhænge mellem folkevalgte, frivillige og ansatte i DGI er vigtig i jobbet.

Ansøgningsfrist 
Send din ansøgning hurtigst muligt, men senest 21. oktober. Lønforventning bedes oplyst i ansøgningen.

Vi gennemfører samtaler den 25. oktober (første runde) og 30. oktober (anden runde). Forventet tiltrædelse 1. december 2018.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Nielsen, Kommunikations- & Digital Marketingchef, tlf. 23 37 83 55.
 
DGI betragter mangfoldighed som en styrke. DGI opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.
 
DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler vi koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i dine behov og muligheder. Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI er Danmarks næststørste idrætsorganisation med flere end 1,5 millioner medlemmer. Vores aktiviteter spænder over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb. Vi hjælper vores flere end 6.300 foreninger og 100.000 frivillige med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. oktober

Frist: 21. oktober

Info

Virksomhed
DGI
Stillingsbetegnelse
SoMe- og webredaktør
Kontakt
Maria Nielsen
Telefon: 23 37 83 55
Website
Indrykningsdato
02-10-2018
Ansøgningsfrist
21. oktober
Adresse
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.