Presserådgiver

Det Konservative Folkeparti
Det Konservative Folkeparti
K søger presserådgiver til Christiansborg
Det Konservative Folkeparti er faldet godt til i trekløverregeringen og er gået frem i meningsmålingerne – men der er løbende nye udfordringer og nye muligheder, og vi skal derfor bruge en ny presserådgiver til vores presseafdeling.

I afdelingen arbejder vi med at håndtere indkomne pressehenvendelser til vores folketingsgruppe, vi rådgiver vores MF’ere om politik ogpresse, og vi sælger de gode historier om nye konservative forslag og andre nyheder, der kan gøre en positiv forskel for danskerne og partiet.

Vi kommunikerer åbent, ærligt og offensivt til offentligheden via alle tilgængelige kanaler, og vi orienterer løbende vores 10.000 medlemmer via vores medlemsblad Politisk Horisont, konservative.dk og nyhedsbreve fra vores ledende politikere.

Vi har et godt og tæt samarbejde med vores regeringspartnere på både politiker- og rådgiverniveau, og vi arbejder konstruktivt sammen med det store korps af landets dygtigste journalister, der har deres daglige gang på Christiansborg.

I et job som presserådgiver på Christiansborg kommer du fra dag ét tæt på, hvor landets vigtigste beslutninger træffes, og hvis du interesserer dig for politik og journalistik, er det uden tvivl landets absolut bedste og mest lærerige arbejdsplads.

Vi forventer

 • At du er uddannet journalist eller har en kandidatgrad i en slags kommunikation.
 • At du elsker nyheder og politik og forstår, hvordan det hænger sammen.
 • At du skriver godt, hurtigt og levende, så det er spændende at læse.
 • At du har nogle år på arbejdsmarkedet bag dig, hvor du har arbejdet med journalistik eller kommunikation.
 • At du har et godt netværk i den danske medieverden.
 • At du forstår vigtigheden af at tænke sociale medier ind i moderne kommunikation og måske endda kan lave og redigere små videoer.
 • At du er positiv, engageret, i godt humør og har mod på et afvekslende job, der kræver noget særligt, men som også giver dig noget særligt.
 • At du er indforstået med, at det politiske Danmark ikke holder fri, og at der derfor også er arbejde uden for normal kontortid.
 • At du har mod på at springe i en ministerbil, dække pressemøder en aften eller på andre måder tage med ud og deltage i de ting, som vores politikere bruger en stor del af deres tid på.

Vi tilbyder

 • Et afvekslende, udfordrende og drønspændende arbejde i hjertet af dansk politik.
 • Et unikt indblik i, hvordan det politiske Danmark kører rundt med alt, hvad det indebærer af forlig, lovforslag, rådgivning, pressehåndtering, udbredelse af gode historier og meget andet.
 • En stilling, hvor du dagligt skal rådgive nogle af vores MF’ere.
 • Den bedste chance for at lære at begå sig i politik på højeste niveau blandt dygtige mennesker, der både vil lære og lære fra sig.
 • Et behageligt og kreativt arbejdsmiljø med flittige kolleger, hvor det altid er muligt at komme med idéer og dermed få ekstra indflydelse på sit eget arbejde.

Løn og arbejdstid

Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer, arbejdspladsen er Christiansborg, og arbejdstiden er 37 timer ugentligt – men der er selvfølgelig også arbejde på skæve tidspunkter.

Vi har en morgenvagt, så vi altid har en presserådgiver på Borgen fra 06.00, og udgangspunktet er, at opgaven er delt mellem to af afdelingens presserådgivere, så du skal være frisk på at stå tidligt op.

 

Om Det Konservative Folkeparti

Det Konservative Folkeparti er et af landets ældste politiske partier, og partiet har siden 1915 spillet en afgørende rolle i udviklingen af Danmark. I dag har partiet seks mandater i Folketinget og tre ministerposter i trekløverregeringen.

Partiet arbejder i dag for – skrevet helt kort – at sikre mere tryghed og flere muligheder for danskerne.

 

Yderligere info

Vi ser gerne, at stillingen besættes fra 1. marts eller senest 1. april, men vi er fleksible, og den rigtige til jobbet er vigtigere end en dato, så det behøver ikke at ligge 100 procent fast. Skriv i din ansøgning, hvor tidligt du ville kunne begynde.

Det er selvfølgelig ikke et krav, at du selv er konservativ, men det er en fordel, hvis du allerede fra dag ét ved, hvordan konservative politikere eller vælgere typisk og traditionelt ser på samfundets udfordringer.

Ansøgninger sendes til pressechef Morten Scheelsbeck på Morten.Scheelsbeck@ft.dk senest 31. januar, og samtaler tages løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. januar

Frist: 31. januar

Info

Virksomhed
Det Konservative Folkeparti
Stillingsbetegnelse
Presserådgiver
Kontakt
Morten Scheelsbeck, pressechef
Morten.Scheelsbeck@ft.dk
Telefon: 61623365
Website
Indrykningsdato
10-01-2018
Ansøgningsfrist
31. januar
Adresse
Det Konservative Folkeparti
Christiansborg
1240 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kforums årlige trendseminar

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.