Kommunikationskonsulent

Det Syddanske EU-Kontor
Det Syddanske EU-Kontor
Kommunikationskonsulent til Det Syddanske EU-Kontor
Kan du servere de gode historier om syddansk deltagelse i europæisk samarbejde? Befinder du dig godt i maskinrummet i en mindre organisation, hvor intern kommunikation og videndeling er vigtigt? Og kan du håndtere strategisk kommunikation med samarbejdspartnere og medlemmer af en politisk ledet organisation? Så er du måske den nye kommunikationskonsulent hos Det Syddanske EU-Kontor i Bruxelles.
Jobbet
Vi søger en kommunikationskonsulent, der vil arbejde med Det Syddanske EU-Kontors interne og eksterne kommunikation. I stillingen skal du understøtte kontorets arbejde med at skabe vækst gennem europæisk støtte til syddanske aktører, regional deltagelse i europæiske netværk og syddansk synlighed i Bruxelles og Europa.
 
Opgaverne omfatter såvel intern kommunikation og løbende dokumentation og formidling af kontorets arbejde som den eksterne formidling af de resultater, som Det Syddanske EU-Kontor er med til at skabe. Målgrupperne er især den syddanske offentlighed, vores medlemskreds og danske og internationale samarbejdspartnere.
 
Dine primære ansvarsområder bliver:
  • at varetage og udvikle Det Syddanske EU-Kontors kommunikation på tværs af kontorets platforme
  • at levere historier om syddanske EU-projekter til lokale, regionale og nationale medier
  • at udvikle og implementere kontorets kommunikationsstrategi
  • at understøtte den interne kommunikation og videndeling, blandt andet gennem løbende dokumentation, analyser og kommunikation af kontorets resultater
  • kommunikationsopgaver i EU-projekter, hvor Det Syddanske EU-Kontor deltager som partner
 
Som kommunikationskonsulent arbejder du på tværs af Det Syddanske EU-Kontors faglige indsatsområder i en koordinerende rolle. Du arbejder også tæt sammen med kontorets direktør – særligt omkring kontakten og kommunikationen med foreningens ejerkreds.
 
Din profil
  • Du har en relevant uddannelse og minimum 2-3 års erfaring med kommunikation og formidling fra en offentlig eller privat organisation, et bureau eller et medie
  • Det er en fordel, hvis du har et vist kendskab til europæisk projektsamarbejde, regional udvikling og arbejde i kommuner
  • Du har flair for at skrive og kan arbejde med foto, video, grafik, hjemmesideredigering og sociale medier
 
Vi forventer, at du er ambitiøs og udviser fagligt engagement og drive. Du har en skarp pen og praktisk erfaring med kommunikationsstrategier, presse, kommunikationsrådgivning og produktion af tekster til forskellige kanaler og platforme. Du er initiativrig, analytisk, struktureret og i stand til at tænke strategisk. Som person er du udadvendt, imødekommende og god til at danne netværk.
 
Din nye arbejdsplads
Det Syddanske EU-Kontor er ejet af Region Syddanmark, de 22 syddanske kommuner og Syddansk Universitet. Kontoret ligger midt i EU-kvarteret i Bruxelles, få skridt fra Europa-Kommissionen. Du bliver en del af et samlet team, der består af 13 engagerede kolleger og 4 praktikanter. Vi har det sjovt sammen i et spændende og hektisk internationalt miljø. Udover en inspirerende arbejdsplads tilbyder vi en konkurrencedygtig løn, der forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer, baggrund og erfaring.
 
Søg stillingen
Vi har brug for dig i stillingen fra den 1. oktober eller hurtigst muligt derefter. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og andre relevante bilag senest den 14. august 2017 til ansoegning@southdenmark.be. Vi forventer at holde samtaler i Danmark i uge 34.
 
Mere information
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt direktør Rasmus Anker-Møller på +32 477 780 382 eller ram@southdenmark.be. Læs mere om Det Syddanske EU-Kontor på www.southdenmark.be.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 14. august

Frist: 14. august

Info

Virksomhed
Det Syddanske EU-Kontor
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Rasmus Anker-Møller
ram@southdenmark.be
Telefon: +32 477 780 382
Website
Indrykningsdato
05-07-2017
Ansøgningsfrist
14-08-2017
Adresse
Det Syddanske EU-Kontor
Avenue Palmerston 3
1000 Bruxelles

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.