Praktikant

Det Konservative Folkeparti
Det Konservative Folkeparti
Bliv praktikant på Christiansborg
Kunne du tænke dig en spændende og udfordrende praktiktid i midten af dansk politik? Hvis du er interesseret i (og gerne allerede har en stor viden om dansk politik), kan du få brugt din viden og selvfølgelig også lært en masse nyt oven i på vores kontor, der arbejder med presse og SoMe på tredje sal på Christiansborg, når vi fra 1. februar og et semester frem skal bruge en ny praktikant. 2018 bliver et spændende år, hvor valgkampen til folketingsvalg for alvor vil kunne mærkes på Christiansborg.
Du bliver en fast del af det hold, der bistår vores seks folketingsmedlemmer og tre ministre med at komme bedst ud over rampen ad alle relevante kanaler. Vi håndterer de indkomne henvendelser fra pressen, og vi forsøger selv proaktivt at sætte en dagsorden i pressen. Vi støtter partiets politikere med alt fra læserbreve og debatindlæg til interne nyhedsbreve samt pressemeddelelser, og vi er tit med dem i marken, når de skal interviewes af journalister, eller hjælper med at producere materiale til deres og vores sociale medier.
 
Om dig
Du er i gang med eksempelvis en form for kommunikationsuddannelse med et indlagt praktikforløb svarende til vores ledige praktikstilling.
 
Du behøver ikke at stemme konservativt for at arbejde for partiet, men det er selvfølgelig en fordel, at du har et indgående kendskab til dansk politik og ikke mindst en forståelse for, hvordan Det Konservative Folkeparti typisk vil forholde sig til politiske emner. Du har et stort kendskab til de sociale medier og en forståelse for, hvor vigtige de er i moderne politisk kommunikation.
 
Kontoret
Du bliver en del af vores presse- og SoMe-afdeling, hvor der i forvejen er en pressechef, en SoMe-manager, to presserådgivere og to studentermedhjælpere.
 
Vi har en flad og uformel organisation, hvor der er plads til nytænkning og kreative idéer, og hvor der ikke er langt fra idé til eksekvering. Vi forventer en fleksibel indsats, hvor vi tilskynder praktikanten til selv at være med til præge sin hverdag. Partiet vil tilsvarende være fleksibel i forhold til tidspunkter og perioder, hvor man måtte have behov for det.
 
Forløbet
Praktiktiden løber fra 1. februar til 1. juli, og på det knap halve år kommer praktikanten igennem et forløb, hvor forskellige elementer indgår afhængigt af praktikantens uddannelse og løbende arbejdsopgaver for partiet.
 
Det er blandt andet
  • Personlig presserådgivning af MF’ere i forbindelse med interview
  • Forberedelse af talepinde til interview
  • ’Pitche’ en historie til et medie
  • Udarbejde pressemeddelelser og læserbreve
  • Bidrage til intern kommunikation til partiets medlemmer via eksempelvis nyhedsbreve og medlemsblad
  • Deltage møder i partiets bagland for at forstå og kende partiets rødder
 
Praktisk info
Arbejdstiden er typisk fra 08.30 til 16.00 men kan variere lidt fra tid til anden. Praktiktiden er ulønnet – men partiet afholder udgifter til frokost til praktikanterne, hvor op til 96 kroner dagligt bliver refunderet af partiet.
 
Hvis du vil søge jobbet, skal du sende en ansøgning til vores presserådgiver Tanja Pinderup på hendes mail: tanja.pinderup@ft.dk senest 10. december. Så tager vi jobsamtaler inden jul, og så møder vores nye praktikant ind på Christiansborg 1.februar til et travlt og spændende forår.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. december

Frist: 10. december

Info

Virksomhed
Det Konservative Folkeparti
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Tanja Pinderup
tanja.pinderup@ft.dk
Website
Indrykningsdato
14-11-2017
Ansøgningsfrist
10. december
Adresse
Det Konservative Folkeparti
Prins Jørgens Gård 1, 1218 København
1218 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.