Chef for efter- og videreuddannelse og forretningsudvikling

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
Chef for efter- og videreuddannelse og forretningsudvikling
Vi vil videreudvikle vores efter- og videreuddannelse, så vores viden og forskning kommer endnu flere til gode både nationalt og internationalt. Derfor søger vi til nyoprettet stilling som chef for efter- og videreuddannelse og forretningsudvikling en stærk kandidat, som med stor iværksætterkraft vil drive udviklingen sammen med os.
Om stillingen
Vi tilbyder en mangfoldig og kreativ organisation, hvor du bliver ansvarlig for en omfangsrig opgaveportefølje:
  • I tæt dialog med rektoratet og ledelse at udvikle strategier og organisering for området og sikre en effektfuld implementering af disse
  • At professionalisere markedsføring af efter- og videreuddannelsesområdet med henblik på at øge aktiviteterne
  • At udvikle nye udbud, der bygger ”bro” mellem KADKs faglige miljø og samfundets behov for efter- og videreuddannelse, herunder master/diplomuddannelser, kurser, seminarer, sommerskoler osv.
  • At understøtte skolens ambition om at stå stærkt internationalt ved at understøtte tiltag, der rækker ud i verden
  • I samarbejde med den administrative ledelse at udvikle og sikre driften af de administrative processer for efter- og videreuddannelse
  • At indgå i andre af KADK´s tværgående projekter og opgaver, hvor der er behov for kommercielle kompetencer
  • At deltage i relevante ledelsesgrupper
  • Varetage KADK´s eksterne interesser indenfor efter- og videreuddannelse herunder relationsudvikling til virksomheder, offentlige organisationer og interesseorganisationer
I stillingen hører desuden budgetansvar for det samlede efter- og videreuddannelsesområde.
 
Du kommer til at blive centralt placeret i udviklingen og får derfor reference til prorektor og vil indgå i tæt samarbejde med rektoratet og hele ledelsen. Det er et dynamisk job med mange snitflader til både administrative og faglige miljøer og med rig mulighed for selv at præge stillingen. KADK er desuden karakteriseret ved et spændende miljø med god energi, engagement og høje ambitioner.
 
Kvalifikationskrav
Som kandidat til stillingen forventer vi, at du har skabt målbare resultater inden for afsætning på b-t-b markederne og har erfaring med og lyst til at arbejde strategisk, visionært. Du evner desuden at omsætte strategi til praksis og sikre en succesfuld implementering i organisationen og uddannelserne. Du har gerne erfaring fra videns/uddannelsessektoren eller i de kreative erhverv. Samtidig har du gode samarbejdsevner, som gør, at du kan begå dig i et fagprofessionelt miljø med mange dygtige og højt faglige kollegaer og på ledelsesniveau. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med ledelse og budgetstyring. Endeligt har du en relevant længere videregående uddannelse, eksempelvis cand.merc.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC organisationer. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængig af dine kompetencer og erfaring.
 
Ansættelsen er tidsbegrænset til 5 år med tiltrædelse snarest muligt.
 
Ansøgningen
Ansøgningen sendes elektronisk her, så den er KADK i hænde senest søndag den 7. maj 2017.
 
Til ansøgningen vedlægges opdateret CV, dokumentation for uddannelse og evt. andre relevante bilag. Ansøgninger og ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristens udløb medtages ikke. Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.
 
Yderligere oplysninger
Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prorektor Svend Lawaetz på tlf.: 4170 1503 eller mail slaw@kadk.dk
 
Alle interesserede opfordres til at søge uanset alder, køn, nationalitet, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.
 
Om KADK
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) er et internationalt anerkendt kunstakademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. KADK er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om KADK på vores hjemmeside www.kadk.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. maj

Info

Virksomhed
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
Stillingsbetegnelse
Chef for efter- og videreuddannelse og forretningsudvikling
Kontakt
Svend Lawaetz
slaw@kadk.dk
Telefon: 4170 1503
Website
Indrykningsdato
28-03-2017
Ansøgningsfrist
07-05-2017
Adresse
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
Philip de Langes Allé 10
1435 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.