Studentermedhjælper

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Kommunikationsstudent til interesseorganisation
Har du lyst til at arbejde med kommunikation i en mindre dansk brancheorganisation? Interesserer du dig for politisk kommunikation og analyse, så er det måske dig vi mangler til vores lille sekretariat på Rådhuspladsen.
De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark, og vi repræsenterer godt 99,9% af alle nye solgte biler i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser og skabe intelligente løsninger. Vores sekretariatet er en lille, professionel enhed, der står for de daglige opgaver på alle felter.

Men, vi kunne godt tænke os lidt ekstra hjælp i sekretariatet, og leder nu efter en student, der har flair for kommunikation, ikke er bange for administrative opgaver, og har interesse for politik og samfund.
Du skal være god til at kunne sætte dig ind i nye stofområder, fange essensen og omsætte det helt lavpraktisk kommunikation.

Vi beskæftiger os med mange forskellige områder, og der kommer hele tiden nye til. Det er derfor vigtigt, at du har lyst og mod på at kaste dig over forskellige og nye opgaver. Du vil også skulle varetage administrative opgaver, og det er vigtigt, at du er velstruktureret.
 
Arbejdet vil primært bestå af følgende opgaver:
  • Indsamling og bearbejdning af information indenfor forskellige områder. Det kan fx være tidligere sager hos Forbrugerombudsmanden, analyser fra offentlige myndigheder og organisationer, tidligere svar til Folketinget, etc.
  • Opdatering og vedligeholdelse af vores hjemmeside og dertilhørende databaser.
  • Udarbejde PowerPoint præsentationer og materiale til møder og events.
  • Strukturere og arkivere information.
 
Vi forestiller os, at du er i gang med at uddanne dig indenfor kommunikation eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og du har gerne et par år tilbage af studiet. Om du læser på Københavns Universitet, RUC, CPH Business eller noget helt fjerde har ingen betydning for os. Det vigtigste er, at du har et godt boldøje for kommunikation, gode organisatoriske evner samt i øvrigt mod på at kaste dig ud i mange forskellige opgaver.
 
Vi tilbyder et meget uformelt arbejdsmiljø, og du vil have stor grad af frihed til at tilrettelægge din arbejdstid, så det passer sammen med dit studie.
 
Du bedes sende din ansøgning samt CV til direktør Gunni Mikkelsen på gmi@bilimp.dk senest den 27. november. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til Gunni på 31 36 10 41.
 
Dit arbejdssted vil være på Rådhuspladsen 16, 1550 København V. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. november

Frist: 27. november

Info

Virksomhed
De Danske Bilimportører
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Gunni Mikkelsen
gmi@bilimp.dk
Telefon: 31361041
Website
Indrykningsdato
08-11-2017
Ansøgningsfrist
27. november
Adresse
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Bliv en dygtigere facilitator med co-creation

1. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.