Kommunikationspraktikant

Danske Regioner
Danske Regioner
Kommunikationspraktikant til Danske Regioners presseteam
Danske Regioner søger politisk interesseret praktikant til presseteam. Trives du med høj puls, komplekse problemstillinger og pressearbejde med dagblade, tv-medier og fagblade? Du har nu mulighed for at blive en del af presseteamet i interesseorganisationen Danske Regioner, der understøtter det politiske arbejde i Danmarks fem regioner. Danske Regioner har til huse på Dampfærgevej på Østerbro i Kbh.
Vi er dagligt involveret i mange pressehistorier – særligt på sundhedsområdet – og har desuden en række dagsordener, vi selv ønsker at sætte. Det kan være forslag til ny lovgivning, nedgang i kræftdødeligheden eller bud på fremtidens vækstinitiativer.
Arbejdsdagen er afvekslende med mange forskellige typer af opgaver som net-nyheder, debatindlæg, tweets, materiale til politikere samt aktiv dialog med journalister på alle typer medier. Vi følger den politiske dagligdag på Christiansborg tæt.
 
Presseteamet består af tre erfarne presserådgivere, der gerne lærer fra sig trods en travl hverdag. Vi er en del af Danske Regioners kommunikationsafdeling, som består af cirka ti medarbejdere – hvor der, udover dig, vil være to andre praktikanter/studentermedhjælpere.

Vi arbejder strategisk med presse og kommunikation og har et tæt samarbejde på tværs af afdelingen om udvalgte dagsordener.

Du vil lære at håndtere de mange henvendelser, der kommer fra journalister og understøtte huset i at komme ud med aktuelle indlæg, udspil, analyser mv. Du vil blive trænet i at gøre komplekse emner forståelige samt holde fokus på målgrupper og mål med presseindsatsen.
 
Vi vægter læring og evaluering højt og regner ikke med, at du kan det hele på forhånd. Men vi forventer, at du gør dig umage, er interesseret i at lære, har en stejl læringskurve – og også vil bidrage aktivt i kontorets sociale aktiviteter. Vi udarbejder uddannelsesplan i samarbejde med dig og afholder løbende efterkritik og evaluering af din udvikling.

Vi forventer, at du: 
  • Motiveres af at arbejde i en politisk organisation, hvor der skal tages hensyn til mange forskellige interesser
  • Har lyst til at lære og til tider arbejde under tidspres
  • Har interesse for vores politiske kerneområder; sundhed og vækst
  • Gerne har erfaring med og lyst til at arbejde med sociale medier
  • Er initiativrig og kan lide at tale med mennesker

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at ringe til presserådgiver Torsten Ellermann Eriksen 40 20 20 57 på for mere info, ligesom du også kan kontakte vores nuværende praktikant Line Lund Hebbelstrup på telefon 20 42 56 37.

Praktikken vil være merit-givende og indgår som en del af din uddannelse. Vi forestiller os, at du er studerende på en af universiteternes kommunikationsuddannelser, men det vigtigste er dog, at du har flair for og lyst til pressearbejdet. Praktikken varer op til et halvt år, er ulønnet, på fuld tid, og kan påbegyndes fra 1. februar eller senere efter aftale.
Danske Regioner har tvungen ferielukning i uge 28, 29, 30.
 
Ansøgning
Send motiveret ansøgning og CV senest den 22. januar 2017. Ansøg her.
 
Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. januar

Frist: 22. januar

Info

Virksomhed
Danske Regioner
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Torsten Ellermann Eriksen

Telefon: 40 20 20 57
Website
Indrykningsdato
10-01-2017
Ansøgningsfrist
22-01-2017
Adresse
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.