Kommunikationschef

Danske Regioner
Danske Regioner
Danske Regioner søger chef til presse, kommunikation og interessevaretagelse
Som kommunikationschef får du ansvar for at videreudvikle Danske Regioners kommunikationsindsats og understøtte den strategiske interessevaretagelse. Opgaven løses i samspil med bestyrelse og formandskab, de fem regioner, direktionen og de øvrige enheder i Danske Regioners sekretariat.
Jobbet 
Som kommunikationschef bliver du leder af kommunikationssekretariatet, som består af otte faste medarbejdere samt praktikanter og studenter. Sekretariatet har ansvar for at udvikle og understøtte Danske Regioners samlede pressearbejde, kommunikation og interessevaretagelse. Sekretariatet beskæftiger sig med pressehåndtering, interessevaretagelse, strategisk kommunikation i forhold til politiske udspil, kampagneaktiviteter samt kommunikation i forhold til Folkemødet og Generalforsamling m.v. Danske Regioners kommunikation formidles på en lang række platforme, herunder magasinet Regio, nyhedsbreve, www.regioner.dk og sociale medier.

Sammen med formandskab, bestyrelse og direktion får du ansvaret for at tilrettelægge den langsigtede kommunikationsindsats og for at udvikle og understøtte den strategiske interessevaretagelse. En vigtig del af opgaven består i at fremme regionernes synspunkter gennem relationer til eksterne samarbejdspartnere, meningsdannere og beslutningstagere. Du bliver herudover ansvarlig for at lægge linjen i Danske Regioners pressestrategi og -håndtering.

Du refererer til den administrerende direktør og deltager i bestyrelsesmøder og i de ugentlige direktionsmøder.

Dine kompetencer 
Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og har en god situationsfornemmelse. Du er vant til at have travlt og motiveres af at løfte mange forskellige opgaver; Både dag-til-dag opgaver og de mere langsigtede, strategiske indsatser. Du er analytisk stærk og er en nytænkende og udadvendt netværker.

Vi lægger vægt på, at vores nye kommunikationschef har:
  • Flere års erfaring med interessevaretagelse og aktivt pressearbejde, gerne fra Christianborg, ministerier eller interesseorganisationer
  • Erfaring med at rågive en politisk ledelse
  • Gode evner som sparringspartner for medarbejdere, ledere og politikere
  • En skarp pen og er en dygtig mundtlig og skriftlig formidler
  • Flair for at opbygge netvæk og samarbejder med personer og organisationer
  • Kendskab til eller interesse for regionernes arbejdsområer
  • Erfaring med ledelse og evne til at motivere medarbejderne til at nå de bedste resultater.
Vi tilbyder 
Du vil som kommunikationschef i Danske Regioner få en spændende stilling med mulighed for at sætte vigtige politiske dagsordener og skabe resultater. Din hverdag vil være præget af både internt og eksternt samarbejde og du vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i stillingen.

Ansøgning 
Vi skal have din ansøgning senest den 7. marts 2017 kl. 12.00. Send din ansøgning via dette link. Første samtalerunde gennemføres den 14. marts. Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. maj 2017. Der vil indgå test som del af ansættelsesprocessen.

Hvis du har spørgsmål til jobbet og arbejdsopgaverne, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Adam Wolf, tlf. 20 24 22 20 eller vicedirektør Katrine Tang, tlf. 29 17 09 28.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. marts

Info

Virksomhed
Danske Regioner
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Adam Wolf

Telefon: 20 24 22 20
Website
Indrykningsdato
15-02-2017
Ansøgningsfrist
07-03-2017
Adresse
Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Sprint: Ryk på dine idéer med lynhurtig konceptudvikling

19. april

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.