Studentermedhjælper

Danske Professionshøjskoler
Danske Professionshøjskoler
Student til strategisk kommunikation i Danske Professionshøjskoler
Vil du være med til at løfte vores strategiske kommunikation? Vi søger en struktureret student med forståelse for politik, kendskab til sociale medier og gode skrivefærdigheder.

Danske Professionshøjskoler er sekretariat for hele professionshøjskolesektoren. Med omkring 80 uddannelser ogomkring en tredjedel af dimittenderne på det videregående uddannelsesområde er vi centralt placeret i uddannelseslandskabet– politisk og fagligt. Mest kendt er nok velfærdsbærende fag som lærer, socialrådgiver, pædagog og sygeplejerske, og vi dækker derudover uddannelser inden for blandt andet finans, teknik, byggeri og kommunikation. 

Sekretariatet har ansvar for politisk interessevaretagelse rettet mod især Christiansborg, og en væsentlig del af opgaven er at tegne et skarpt og præcist billede af professionshøjskolerne og vores politiske mærkesager. Det stiller krav til både evnen til at prioritere og til at kommunikere klart og præcist. Her kommer du ind i billedet. Opgaverne spænder fra bidrag til sociale medier, især Linkedin og Twitter, over organisering af hjemmeside og arkiver til bidrag til artikler, debatindlæg og pressemeddelelser. Derudover er det et grundvilkår, at vi hjælper hinanden med en række små og store opgaver.

Vi forventer, at du har en sund interesse for dansk politik, ikke mindst uddannelsesområdet – kendskab til området er bestemt ingen hindring – er velskrivende, velstavende og i stand til at sætte et korrekt komma, samt at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, da du får en bred vifte af dem.

Til gengæld får du mulighed for at komme helt tæt påinteressevaretagelse og strategisk kommunikation i en uformel organisation med mulighed for at arbejde med mange typer af opgaver. Om du læser statskundskab, journalistik eller noget helt tredje er underordnet, hvis du passer på beskrivelsen. 

 

Om os
Danske Professionshøjskoler er interesseorganisation for de seksprofessionshøjskoler, Danmarks Medie- og JournalisthøjskoleDMJX og Maskinmesterskolen København. 

Vi er 12 ansatte i sekretariatet, hvor 2 sidder i Århus og resten i Ny Vestergade i hjertet af København.

Læs mere om Danske Professionshøjskoler på www.danskeprofessionshøjskoler.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi har en god kantine og en humoristisk tone. Arbejdet kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til studiet og udgør i snit cirka 15 timer ugentligt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV og eventuelle bilag via dette link til her senest torsdag den 23. august 2018.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til kommunikationschef Peter Starup på 2677 2599 eller på pst@uc-dk.dk – dog først efter 6. august.


Vi forventer af afholde ansættelsessamtaler i uge 35.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. august

Frist: 23. august

Info

Virksomhed
Danske Professionshøjskoler
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Peter Starup
pst@ud-dk.dk
Telefon: 26772599
Website
Indrykningsdato
01-08-2018
Ansøgningsfrist
23. august
Adresse
Danske Professionshøjskoler
Ny Vestergade 17 st. tv.
1471 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.