Senior kommunikationskonsulent

Danske Bank
Danske Bank
Senior kommunikationskonsulent hos Danske Bank
Kan du gøre investering og pension relevant og nærværende? Og har du evner til at oversætte ofte komplekse budskaber, information og viden til fængende indhold, der kan tiltrække din målgruppes opmærksomhed? Så er det måske dig, der kan styrke Danske Bank Wealth Managements kommunikation med vores kunder og omverden.
Danske Bank Wealth Management søger en senior kommunikationskonsulent til vores kommunikationsteam. Afdelingen er en del af Group Communications & Relations og samarbejder med kollegaer fra mange afdelinger på tværs af hele banken.
 
Teamet
Du vil blive en del af et stærkt team på 10 kollegaer, der arbejder med Danske Banks kommunikation omkring investering, pension, forsikring og private banking. Vi arbejder på tværs af de nordiske lande og vores opgaver omfatter ledelses- og intern kommunikation, den direkte kommunikation med kunder, pressen og sociale medier, derudover vi varetager desuden en række tværgående projekter af større og mindre omfang. Vi spænder bredt fra strategi til dag-til-dag eksekvering – i et foranderligt mix af planlagte, længerevarende indsatser og ad hoc ild-i-håret deadlines.
 
Jobbet
Stillingen vil både indeholde eksternt og internt rettede opgaver på tværs af forretningsområderne og forskellige platforme. En central del af rollen bliver at styrke vores direkte kundekommunikation gennem forskellige aktiviteter – eksempelvis specifikke leverancer som kundebreve om investeringsafkast eller samlede kommunikationsplaner i forbindelse med produktlanceringer. Alt sammen for at understøtte forretningen og give vores kunder indsigt i, hvordan vi kan hjælpe dem med at realisere deres mål og drømme.
 
Du vil også løbende blive en del af udviklingsprojekter, hvor du vil være ansvarlig for at sikre kommunikativ sparring, planlægning og eksekvering.
 
Dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, journalistik eller lignende og har nogle års erhvervserfaring fra en lignende rolle i den international virksomhed eller bureau. For at blive succesfuld i rollen er det en forudsætning at du har:
 
  • En grundlæggende overbevisning om, at kommunikation er et redskab der skal understøtte forretningsmæssige prioriteter
  • Stærke kompetencer inden for kommunikation af komplekse budskaber til forskellige interessenter
  • Stærke skriftlige og mundtlige formuleringsevner og evnen til at tilpasse din leverancer til forskellige kanaler på både dansk og engelsk
  • Solide kompetencer inden for projektledelse og -koordinering
  • Evnen til at tænke digitalt kreativt i forhold til digital og visuel kommunikation
 
Viden om og erfaring fra den finansielle sektor er en fordel, men ikke en forudsætning. Vigtigst er, at du kan tænke anderledes og ikke er bange for at udfordre status quo i jagten på at skabe den bedst mulige kundeoplevelse.
 
For at trives i rollen og vores team skal du være resultat- og løsningsorienteret, pragmatisk og fokusere på at levere høj kvalitet.
 
Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejdssted i Lyngby.
  
Interesseret?
Hvis det lyder interessant og vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Communications i Wealth Management Anders Adelhorst på andera@danskebank.dk.

Bemærk, at vi løbende gennemgår ansøgninger, og ansøg via vores online-system senest den 28. september 2018. Interviews afholdes løbende vilje og vores nye Senior kommunikationskonsulent forventes at tiltræde senest i december 2018.
 
Send ansøgning og CV online senest den 28-09-2018 ved at klikke på knappen "Søg jobbet her".
 
Danske bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. september

Frist: 28. september

Info

Virksomhed
Danske Bank
Stillingsbetegnelse
Senior kommunikationskonsulent
Kontakt
Anders Adelhorst
andera@danskebank.dk
Website
Indrykningsdato
11-09-2018
Ansøgningsfrist
28. september
Adresse
Danske Bank

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skab varige forandringer med adfærdsdesign

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.