Senior kommunikationskonsulent

Danske Bank
Danske Bank
Senior kommunikationskonsulent til ESG og ansvarlige investeringer
Er du en erfaren kommunikatør, som evner at oversætte ofte komplekse informationer og viden til et fængende indhold, som kan tiltrække forskellige målgruppers opmærksomhed på mange forskellige platforme? Og har du erfaring inden for ansvarlige investeringer og ESG? Så tilbyder Danske Bank dig en unik mulighed for at være med til at udvikle og drive vores nye kommunikationsplatform inden for ESG og ansvarlige investeringer i hele Norden.
Jobbet
Kommunikationsafdelingen i Danske Bank Wealth Management søger en erfaren kommunikationskonsulent til vores kommunikationsteam. Du får ansvaret for at opbygge en ny kommunikationsplatform inden for ansvarlige investeringer og ESG med udgangspunkt i vores strategi og for at udvikle og kommunikere indhold til diverse interessenter og platforme.
 
 Du bliver dermed en central drivkraft i forhold til at profilere Danske Banks arbejde inden for ansvarlige investeringer gennem forskellige aktiviteter – fra udvikling af kommunikationsstrategier og interne kommunikationsrapporter til udarbejdelse af inspirerende indhold til nettet og de sociale medier.
 
Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores Responsible Investment-team, Asset Management, vores nordiske kommunikationskolleger og Group Corporate Responsibility.
 
Der er tale om en fuldtidsstilling med arbejdssted i Lyngby.
 
Teamet
Kommunikationsafdelingen i Danske Bank Wealth Management arbejder tæt sammen med hele Wealth-området. Vi dækker Asset Management, Danica Pension, Danske Invest og Private Wealth Management på tværs af de nordiske markeder. Vores daglige arbejde omfatter intern kommunikation, kommunikation med kunder, pressen og de sociale medier, og vi varetager desuden en række større projekter.
 
Du bliver en del af kommunikationsteamet, som består af 10 engagerede kommunikationskonsulenter, som har til opgave at understøtte forretningen og udvikle fængende kommunikation til vores mange interessenter i hele Norden.
 
Dine ansvarsområder
Som senior-kommunikationskonsulent får du ansvaret for at:
  • Bidrage til at udvikle og implementere en ny kommunikationsplatform for Responsible Investment-området i samarbejde med Responsible Investment-teamet, Asset Management og Group Corporate Responsibility.
  • Udvikle, udarbejde og formidle kommunikation vedrørende ansvarlige investeringer til kunder (institutionelle og privatkunder), medarbejdere og andre interessenter på tværs af koncernen.
  • Deltage i projekter vedrørende ansvarlige investeringer, hvor du vil yde kommunikationsrådgivning, koordinere indsatsen og implementere de endelige kommunikationsprodukter.

Din profil
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik, har mindst 5-7 års erhvervserfaring og har desuden:
  • Stærke kompetencer inden for kommunikation af komplekse budskaber til forskellige interessenter
  • Stærke skriftlige formuleringsevner i forhold til forskellige kanaler
  • Evnen til at tænke kreativt i forhold til visuel kommunikation og video
  • Relevant erfaring inden for CSR, ESG og/eller ansvarlige investeringer
  • Solide kompetencer inden for projektledelse og -koordinering
  • En proaktiv tilgang til at skabe resultater
  • Evnen til at udtrykke dig flydende på engelsk og dansk
 
Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Communications Anders Adelhorst Rasmussen på andera@danskebank.dk. Send ansøgning og CV online senest den 02-02-2018.
 
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. februar

Frist: 2. februar

Info

Virksomhed
Danske Bank
Stillingsbetegnelse
Senior kommunikationskonsulent
Kontakt
Anders Adelhorst Rasmussen
andera@danskebank.dk
Website
Indrykningsdato
11-01-2018
Ansøgningsfrist
2. februar
Adresse
Danske Bank

2800 Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kforums årlige trendseminar

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.