Kommunikationskonsulent

Danske Bank
Danske Bank
Kommunikationskonsulent
Er du interesseret i at bekæmpe cyberkriminalitet og kortsvindel?

Er du en stærk kommunikator, strateg og netværker – også på tværs af landegrænser? Vil du arbejde i en gruppe med mange forskellige stærke profiler? Kan du kommunikere om alle aspekter af fraudbekæmpelse i mange forskellige medier?

Så er du måske den person, vi har brug for på vores Global Fraud Management-hold. Danske Bank har øget fokus på Fraud Management og søger i den forbindelse en erfaren kommunikationsmedarbejder som del af holdet.

Stillingen er en del af Global Fraud Management, som har det strategiske ansvar for fraudbekæmpelsen i Group Operations placeret i Høje Taastrup.

Du skal udarbejde vores strategiske roadmap
Dit vigtigste fokus vil være at udarbejde et roadmap for kommunikation, der kan ledsage vores øvrige strategi på fraudområdet. Da vi er et globalt hold, skal der tages hensyn til nationale interesser og behov i alle relevante lande. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt – også inden for fraudområdet og vil gerne bredere ud med vores viden og budskaber på fraudområdet.

Vi er interesserede i at nytænke kommunikationsformer og -kanaler, med et stærkt fokus på digital kommunikation og sociale medier. Til faglig sparring får du et fast tæt samarbejde med Danske Banks øvrige kommunikationsfolk.

Du skal hjælpe vores budskaber ud over rampen
Du vil også få ansvaret for et antal konkrete kommunikationsopgaver i form af hjemmesidedesign og vedligeholdelse, udformning af præsentationer og lignende til internt brug i banken og eksternt brug. Du vil blive omgivet af fagligt stærke kolleger, der vil samarbejde med dig om indholdet. Men du skal gerne selv være interesseret i at finde stærke og relevante budskaber i vores data.

Du skal netværke og fremme vores dagsorden
I en stor organisation som Danske Bank er netværk vigtige. Vi forventer, at du er en stærk netværker og hurtigt kan opbygge det nødvendige netværk i banken, men ser også gerne, at du har et netværk udenfor banken, du kan trække på om nødvendigt.

Du har minimum nogle års erfaring inden for kommunikation og har erfaring fra en større organisation. Du skal have et klart og fængende sprog og være vant til at arbejde på både dansk og engelsk. Du skal have god forståelse for timing, organisation og strategi. Der vil være flere større opgaver samtidig og du skal kunne arbejde struktureret og selvstændigt med respekt for både kolleger og tidsfrister.
Teamet består af fraudeksperter med stor alsidighed i baggrund og kompetencer. Vi arbejder meget selvstyrende, hvilket kræver stor disciplin og engagement. Vi værdsætter hinandens styrker og kompetencer og har en meget fri tone.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, kan du kontakte Niels Halse på 51318898 eller Anne Faartoft på 30328014.
Send ansøgning og CV online senest den 01-06-2017.

Ansøg her. 

Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. juni

Info

Virksomhed
Danske Bank
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Anne Faartoft

Telefon: 30328014
Website
Indrykningsdato
11-05-2017
Ansøgningsfrist
01-06-2017
Adresse
Danske Bank
Holmens Kanal 2-12
1092 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.