Konsulent

Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening
Udviklingsorienteret konsulent til juridisk sagsbehandling og digitale rådgivningsprojekter
Kan du varetage ansættelsesretlige sager for DM’s medlemmer på et højt fagligt niveau, er du udviklingsorienteret og kan lide at arbejde i projekter? DM søger en konsulent, der har lyst til at sikre medlemmernes arbejdsvilkår gennem kompetent rådgivning, sagsbehandling og udvikling af nye digitale rådgivningsydelser.
Du bliver en del af vores stærke team af konsulenter i Jura og forhandling.  Stillingen er fysisk placeret i vores afdeling i Aarhus. Du skal regne med, at der vil være noget rejseaktivitet, dels til København og dels til arbejdspladser rundt omkring i landet.
 
Om dig 
Du har en relevant kandidatuddannelse og praktisk arbejdserfaring fra 1-2 tidligere ansættelser. Du har solid erfaring på det arbejds- og ansættelsesretlige område, så du selvstændigt kan varetage medlemssager vedrørende løn, afsked, ferie, barselsrettigheder og spørgsmål om overenskomstbrud på både det private og offentlige arbejdsmarked. Du er vant til og tryg ved også at kunne arbejde på engelsk.
 
Vi forventer, at du både har erfaring med sagsbehandling og forhandling og er god til at formulere dig korrekt og præcist skriftligt såvel som mundtligt. Vi har brug for personer, der også kan sætte deres faglighed i spil i forbindelse med digitalisering af vores rådgivningsydelser og forbedring af interne arbejdsprocesser. Du må meget gerne have erfaring med at arbejde projektorienteret, og det er vigtigt, at du tager ansvar og har veludviklede samarbejdsevner. 
 
Du har politisk tæft og ved, hvad det vil sige at begå sig i en politisk ledet organisation.
 
Dine opgaver 
  • Rådgive tillidsrepræsentanter om ansættelsesmæssige, overenskomstmæssige og arbejdsretlige forhold
  • Varetage medlemssager om afskedigelse, arbejdstid, ændrede ansættelsesvilkår, barsel, virksomhedsoverdragelse og meget mere
  • Forhandle med arbejdsgivere i medlemssager både kollektivt og individuelt
  • Holde oplæg for medlemmer, tillidsrepræsentanter og kolleger om arbejdsvilkår, blandt andet ved møder på medlemmernes arbejdspladser
  • Sikre synlighed og synergi mellem DM’s sekretariat og arbejdspladserne
  • Være med til at styrke digitaliseringen af vores rådgivningsydelser
  • Skrive tekster eller andet materiale til DM’s website og digitale platforme
  • Varetage politisk betjening af en bestyrelse eller et udvalg
  • Deltage i udviklingsprojekter på tværs af organisationen
 
Vi tilbyder
I Dansk Magisterforening får du et udfordrende job på en arbejdsplads i bevægelse og med medlemsvækst. Der er gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår efter intern overenskomst.
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forhandlingschef Louise Kanstrup Pedersen på telefon 38 15 66 03 eller lkp@dm.dk
 
Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Marcel Worm-Marquardsen på telefon 38 15 66 82 eller maw@dm.dk   
 
Ansøgning 
Send din ansøgning, dit cv og eventuelle relevante papirer til os på linket nedenfor senest 20. september 2017 kl. 10.00. 

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i Aarhus 11. oktober 2017.

Du kan kun ansøge online via dette link.
 
 DM er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. september kl. 10.00

Frist: 20. september kl. 10.00

Info

Virksomhed
Dansk Magisterforening
Stillingsbetegnelse
Konsulent
Kontakt
Louise Kanstrup Pedersen
lkp@dm.dk
Telefon: 38 15 66 03
Website
Indrykningsdato
06-09-2017
Ansøgningsfrist
20. september kl. 10.00
Adresse
Dansk Magisterforening
Vesterbro Torv 3, 7.
8000 Aarhus C.

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.