Kommunikationskonsulent

Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening
Kommunikationskonsulent med politisk tæft og øje for den gode medlemshistorie
Kan du skabe opmærksomhed om Dansk Magisterforenings politiske budskaber? Tænker du i den gode historie og har flair for at vinkle den relevant og nærværende for vores medlemmer? Skriver du godt og fængende, og kan du både tænke strategisk og gennemføre de gode ideer? Så er du måske DM’s nye kommunikationskonsulent.
DM søger en kommunikationskonsulent, der bliver ansvarlig for at udvikle og implementere en ny kommunikationsstrategi – både internt og eksternt.  DM’s strategi lægger op til øget markedsføring på digitale kanaler. Så du kommer til at levere indhold til alle DM’s kommunikationskanaler, hvor du tænker sociale medier, SEO/SEM og mobile platforme ind fra starten. Desuden har vi fokus på at eksponere DM både i medierne og blandt vores eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

Dine opgaver:

Som kommunikationskonsulent får du ansvaret for at: 
  • Udvikle og implementere DM’s kommunikationsstrategi baseret på foreningens mål – både internt og eksternt 
  • Identificere og udvikle de mange gode historier, der gemmer sig hos vores faglige specialister
  • Producere indhold til både digitale kanaler og trykte medier
  • Afsætte historier til alle kanaler
  • Gennemføre workshops og fokusgrupper 
  • Bidrage til andre marketing- og kommunikationsopgaver på tværs i afdelingen. 
     
Du vil indgå i tæt samarbejde med det øvrige marketing- og kommunikationsteam, og du vil - efter behov - også skulle give en hånd med diverse presseaktiviteter i samarbejde med den politiske stab. 

Din profil  
Du brænder for at skrive og har en relevant uddannelse inden for journalistik og kommunikation på bachelor- eller kandidatniveau. Du har minimum 3 års praktisk erfaring fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med medlems- eller kundekommunikation.

Som person trives du i en udadvendt funktion med en bred kontaktflade. Du besidder et godt overblik og har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du arbejder målrettet, dynamisk og selvstændigt med dine opgaver, samtidig med at du er en dedikeret holdspiller, der motiveres af at tænke og arbejde strategisk. 

Du har en interesse for samfundsforhold, politik og erhvervsliv. Du er en skarp formidler, både skriftligt og mundtligt, og du ved, hvordan du kan sælge dine historier. Du tænker forretningsorienteret og trives i krydsfeltet mellem politik og markedsføring. 

Vi tilbyder
Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Du får mulighed for at indgå i et dynamisk team, der arbejder fokuseret med kommunikationsopgaver og deltager i tværgående projekter. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger.
 
Du ansættes i kommunikation- og medlemsserviceafdelingen med reference til kommunikations- og medlemschefen. 

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og medlemschef Christian Bülow Beck på 23 25 20 28 eller cbb@dm.dk

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt.  Vi holder ansættelsessamtaler i uge 39.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte AC-tillidsrepræsentant Marcel Worm-Marquardtsen på 38 15 66 82 eller maw@dm.dk

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 20. september 2017, kl. 10.00. 
 
DM er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. september kl. 10.00

Frist: 20. september kl. 10.00

Info

Virksomhed
Dansk Magisterforening
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Christian Bülow Beck
cbb@dm.dk
Telefon: 23 25 20 28
Website
Indrykningsdato
06-09-2017
Ansøgningsfrist
20. september kl. 10.00
Adresse
Dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.