Kommunikatør

Dansk Firmaidræts Forbund
Dansk Firmaidræts Forbund
Erfaren kommunikatør til markedsføring af landsdækkende kampagner
Vi leder efter dig, der kan forvandle leads til levende mennesker. Dig, der motiveres af at motivere andre ved hjælp af dine stærke kommunikationsfaglige kompetencer og din solide erfaring med kampagneplanlægning og -afvikling. Dig, der får ideer og følger dem i mål. Ikke bare lige ind over stregen. Men helt ind i nettet. Nysgerrig? Det er også en værdi, vi vægter højt.
Vi lever af at give medarbejderne på de danske arbejdspladser sjove oplevelser og sved på panden. Det gør vi bl.a. med en række kampagner og et stort udvalg af aktiviteter og produkter på motions- og sundhedsområdet. Vi har brug for en kommunikationskonsulent, der kan understøtte og udvikle området i samspil med vores sundheds- og idrætskonsulenter samt resten af kollegerne i kommunikationsteamet.
 
Dine væsentligste opgaver bliver at:
• stå i spidsen for kommunikationen på vores indsatsområde ”Sundere Danskere”. Du skal videreudvikle området og være med til at skabe mere opmærksomhed for vores aktiviteter rettet mod arbejdspladser.
• være ansvarlig for kommunikationen om og markedsføringen af en række af vores landsdækkende kampagner. Eksempelvis Tæl Skridt-kampagnen med mere end 50.000 deltagere om året og samarbejdsprojektet med bl.a. DR og Nordea-fonden, ”Rigtige Mænd”.
• være én af hovedkræfterne bag udviklingen og driften af firmaidrættens digitale medier og nyhedsbreve. Du skal have lyst til at arbejde målrettet med bl.a. vores websites og vores nyhedsbreve.
Derudover skal du være med til at styrke firmaidrættens kommunikation og brand både på landsplan og lokalt hos vores 80 foreninger.
 
Vi forventer, at du:
• har en relevant længerevarende uddannelse inden for kommunikation og markedsføring.
• har mindst fem års dokumenteret erhvervserfaring med at planlægge og markedsføre større og landsdækkende kampagner – ideelt set fra kultur-, sundheds- eller motionsområdet.
• har dokumenterede resultater med både kampagnearbejde og digital kommunikation.
• er arbejdsom, ambitiøs, fleksibel og en god kollega.
• er analytisk stærk og optimerer arbejdet og resultaterne på baggrund af data og erfaringer.
 
Vi tilbyder dig:
• en fuldtidsstilling i Danmarks 3. største idrætsorganisation, hvor du skal være med til at gøre danskerne mere aktive og sundere – og give dem sjove oplevelser med kollegerne.
• et stort ansvar og fagligt råderum. Du får mulighed for at beskæftige dig med landsdækkende tiltag i vækst, der har tusindvis af deltagere og markedsføringsbudgetter på over kr. 500.000.
• engagerede kolleger og en arbejdsplads med humor og højt til loftet, hvor motion, fællesskab og sparring med kollegerne spiller en vigtig rolle i hverdagen.
• fleksibilitet i arbejdet og attraktive løn- og ansættelsesvilkår.
 
Det praktiske:
Du bliver en del af teamet i kommunikationsafdelingen, hvor vi er otte professionelle ildsjæle, der i samlet flok sparker bolden over mållinjen. Dit kontor bliver på Dansk Firmaidrætsforbunds hovedkontor i Nyborg, hvor vi er ca. 40 ansatte. Vi forventer, at du kan have en bil til rådighed.
 
Din ansøgning:
Vi glæder os til at opleve din motiverede ansøgning, hvor du også:
  1. Skitsérer kort, de tre parametre, der i dine øjne er vigtigst, når du skal markedsføre en kampagne.
  2. Beskriver kort, hvilke midler/metoder/tilgange du har succesfuld erfaring med.
Send din ansøgning og dit CV til: kommunikationskonsulent@firmaidraet.dk
Ansøgningsfrist er den 23. oktober 2017. Vi afholder samtaler og personlighedstests i perioden den 6.– 17. november. Vi venter naturligvis på den rette kandidat, men vi ønsker stillingen besat fra den 1. januar 2018.

Har du spørgsmål?
Så kontakt direktør for Kommunikation og Marketing, Søren Willeberg, tlf. 29 66 42 10, mail: swi@firmaidraet.dk
 
Dansk Firmaidrætsforbund er den 3. største idrætsorganisation i Danmark med 364.000 medlemmer og med aktiviteter og kampagner – som Tæl Skridt og Arbejdspladsernes Motionsdag – der bevæger yderligere 94.000 danskere årligt. Dansk Firmaidrætsforbund arbejder for at motivere arbejdspladserne til firmaidræt og sundhedsfremme. 80 lokale firmaidrætsforeninger, fordelt rundt i hele landet samt en række brancheforbund under Dansk Firmaidrætsforbund, tilbyder et væld af motions- og idrætsaktiviteter til medlemmerne.
 
Læs mere om Dansk Firmaidrætsforbund på www.firmaidraet.dk – og læs vores Strategi 2018 på www.firmaidraet.dk/strategi2018
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. oktober

Frist: 23. oktober

Info

Virksomhed
Dansk Firmaidræts Forbund
Stillingsbetegnelse
Kommunikatør
Kontakt
Søren Willeberg
swi@firmaidraet.dk
Telefon: 29664210
Website
Indrykningsdato
29-09-2017
Ansøgningsfrist
23. oktober
Adresse
Dansk Firmaidræts Forbund
Storebæltsvej 11
5800 Nyborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Content marketing bootcamp

Start 26. oktober
Fem halve dage i oktober og november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.