Digital redaktør

Danmarks globale magasin 360°
Danmarks globale magasin 360°
Barselsvikar: Digital redaktør til magasinet 360°
Har du et indgående kendskab til og interesse for digital medieudvikling, et globalt udsyn og en sans for den gode fortælling? Og vil du være med til at lave Danmarks globale magasin?
Magasinet 360° søger en barselsvikar som digital redaktør til at indgå i det redaktionelle samarbejde om magasinets produktion og administration og med ansvar for magasinets digitale platforme.
 
Der er tale om en tidsbegrænset 37-timers stilling med tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Magasinet 360°
360° udgives af Udenrigsministeriet/Danida og har til formål at oplyse om globale forhold, bæredygtig udvikling og Danmarks udviklingssamarbejde.
 
Redaktionen udgøres af henholdsvis en print-redaktør og en digital redaktør, som producerer og administrerer magasinet i et tæt samarbejde. Derudover vil du indgå i et løbende samarbejde med KOM’s digitale team og Danida team.
 
360° er placeret i Udenrigsministeriet afdeling for Public Diplomacy, Kommunikation og Presse (KOM) med et redaktionelt armslængdeprincip til organisationen.
 
Magasinet udkommer både på print (oplag pt. 27.400) og på en række digitale platforme, som du vil blive ansvarlig for. Disse omfatter Facebook, Instagram og Twitter samt et nyhedsbrev og webmagasin under udvikling.
 
Arbejdsopgaver
Som digital redaktør skal du være med til at implementere strategien for 360° digitale tilstedeværelse.
Derudover indgår du i et tæt samarbejde med den anden redaktør, hvor du skal varetage den redaktionelle linje og have overblik over globale forhold – og hvilke historier, der skal bestilles fra den række af faste freelancere, som fra ind- og udland leverer stof til 360°. Du skal have blik for, hvilken type stof og formater, der særligt egner sig til digital formidling og kunne målrette dette til specifikke målgrupper.
 
Du kommer primært til at redigere andres stof; det være sig artikler eller billed- og videomateriale til diverse digitale platforme. Du kommer selv til lejlighedsvist at skrive artikler og småstof, producere video og visuelt indhold til SoMe.
 
I dialog med print-redaktøren skal du til stadighed sikre og udvikle det optimale samspil mellem printmagasinet og det digitale univers.
 
Ud over at du skal have lyst til og kunne mestre både det journalistiske og brugen af de sociale medier, vil du også skulle bruge tid på det administrative arbejde, som omfatter budgetansvar (for den digitale formidling), betaling af honorarer, arkivering, udbud etc.
 
Om dig
Vi forestiller os at du:
 • har dokumenteret redaktør-erfaring
 • har en journalistisk og/eller relevant samfundsvidenskabelig uddannelse
 • har erfaring med strategisk formidling på sociale medier og kan tænke innovativt
 • følger med i udviklingen af digital kommunikation og medieudvikling
 • har erfaring med at bestille, redigere og kvalitetssikre artikler, billed- og videomateriale.
 • er stærk i dansk retskrivning og grammatik
 • kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger i samspil med magasinets print-redaktør
 • har international erfaring og globalt udsyn
 • er en habil fotograf og kan billedbehandle
 • at du har politisk tæft, gode samarbejdsevner og humoristisk sans
 • trives i et job med mange sideløbende opgaver, der kræver overblik
 • er digitalt tænkende

Du skal have forståelse for, gerne erfaring med og lyst til at arbejde inden for rammerne af en politisk styret organisation, der kræver en vis politisk tæft.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Du får en tidsbegrænset ansættelse til 31.01.2018. Løn efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.
 
Arbejdsstedet er Udenrigsministeriet, København.
 
Ansøgning
Ansøgningsfristen er Mandag den 25. juni 2018 kl. 12.00. Stillingerne søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet ansøgning; cv alene betragtes ikke som en ansøgning.
 
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 
Kontakt
Eventuelle spørgsmål rettes til redaktør for Magasinet 360° Louise Stigsgaard på tlf 33 92 07 09/ 61 97 90 42 eller mail lousni@um.dk  Der stiles mod at holde ansættelsessamtaler i uge 26.
 
Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til HR-konsulent Thomas Hadrup, telefon 33 92 10 08.
 
Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. juni kl. 12.00

Frist: 25. juni kl. 12.00

Info

Virksomhed
Danmarks globale magasin 360°
Stillingsbetegnelse
Digital redaktør
Kontakt
Louise Stigsgaard
lousni@um.dk
Telefon: 33920709/ 61979042
Website
Indrykningsdato
10-06-2018
Ansøgningsfrist
25. juni kl. 12.00
Adresse
Danmarks globale magasin 360°
Asiatisk Plads 2
1448 Kbh K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.