Pressechef

Danmarks Lærerforening
Danmarks Lærerforening
Pressechef til Danmarks Lærerforening
Er du vant til at arbejde i krydsfeltet mellem presse, politik og analyse. Kan du se den skarpe vinkel og den relevante historie. Tænker du på Twitter, TV2 og Thisted Posten, når udspil og budskaber skal leveres. Og mener du også, at folkeskolen er Danmarks vigtigste samfundsinstitution. Så har vi måske jobbet til dig.
Danmarks Lærerforening (DLF) søger en pressechef til Kommunikations- og analyseafdelingen. Vi arbejder blandt andet med pressehåndtering, sociale medier, public affairs, medlemsundersøgelser, økonomiske analyser, kampagner og web. 
 
Vi er hver dag i kontakt med mange forskellige journalister og ønsker at fastholde og videreudvikle et pressearbejde på højt niveau. Folkeskolen og Danmarks Lærerforening har en fremtrædende plads i lokale og landsdækkende medier.  
 
Vi arbejder med at sætte dagsorden, og derfor er det vigtigt, at du har en åben og professionel tilgang til at tale med journalister og er klar til at rådgive vores formandskab. Du får fagligt ansvar for vores pressearbejde.
 
DLF har blandt andet fokus på lærer-rekrutteringsudfordringer i folkeskolen, kvalitet i elevernes undervisning og skoledag samt vores ”Ny start samarbejde” med KL, som skal skabe positive forandringer for vores medlemmer.
 
Afdelingen består af 10 ambitiøse kolleger med forskellige fagligheder – fra lærer til cand. polit. Vi går op i, at det skal være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde, og vi laver ofte sociale aktiviteter.
 
Hvem er du?
Som vores kommende pressechef skal du være optaget af politik, journalistik og kommunikation. Du ser tendenser og muligheder. Du følger helt naturligt nyhedsstrømmen fra tidlig morgen til sen aften og bruger sociale medier herunder Facebook, Instagram og Twitter. Du har også flair for mindre videoproduktioner.
 
Du er muligvis pressechef eller journalist. Det kan også være, at du har flere års erfaring med proaktivt pressearbejde i et ministerium eller interesseorganisation.  
 
Vi lægger vægt på, at du er:
  • initiativrig og eksekverende 
  • strategisk og analytisk
  • samarbejdende og social
  • stærk kommunikator både skriftligt og mundtligt
  • selvstændig og kan arbejde under pres
  • løsningsorienteret og har et fighterhjerte
 
Vi tilbyder
En arbejdsplads midt i hjertet af København med attraktive løn- og ansættelsesvilkår og fokus på et sundt arbejdsmiljø. Ansættelsen er omfattet af overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og konsulentklubben i sekretariatet.
 
Kendetegnende for Danmarks Lærerforening er et engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament og en god kollegial omgangstone.
 
Vilkår
Lønindplacering sker efter det kommunale lønsystem ud fra kvalifikationer og erfaringer. I ansættelsen indgår en arbejdsgiverbetalt AP pensionsordning på 17,3 %. Arbejdstiden er tilrettelagt ud fra 37 timer ugentligt. Vi har seks ugers ferie.
 
Stillingen ønskes besat 1. december 2018 eller hurtigst muligt herefter.
 
Søg stillingen ved at klikke på "Søg jobbet her".
 
Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Bo Holmsgaard på telefon 21 51 62 00.  
 
Vi skal have din ansøgning senest mandag den 1. oktober 2018 kl. 12.00.
 
Vi forventer at afholde første runde samtaler fredag den 5. oktober 2018 og anden runde samtaler fredag den 12. oktober 2018.
 
Fremtiden starter i skolen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!
 
Danmarks Lærerforening er en partipolitisk uafhængig organisation med 85.150 medlemmer, hvoraf hovedparten er lærere i folkeskolen. Danmarks Lærerforening varetager medlemmernes tjenstlige og økonomiske interesser og arbejder for pædagogisk udvikling af folkeskolen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober kl. 12.00

Frist: 1. oktober kl. 12.00

Info

Virksomhed
Danmarks Lærerforening
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Bo Holmsgaard
Telefon: 21 51 62 00
Website
Indrykningsdato
14-09-2018
Ansøgningsfrist
1. oktober kl. 12.00
Adresse
Danmarks Lærerforening
Vandkunsten 12
1467 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.