Digital kommunikationskonsulent

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Er du vores nye digitale kommunikationskonsulent?
I Danmarks Idrætsforbund arbejder vi for at bevæge Danmark – gennem mindeværdige idrætsøjeblikke, gode idrætstilbud og motiverende foreningsfællesskaber. Det arbejde vil vi gerne blive endnu bedre til at understøtte gennem vores digitale løsninger og digitale kommunikation. Derfor søger vi en knivskarp digital kommunikationskonsulent, der både har de tekniske og kommunikative værktøjer i orden, og som kan hjælpe os med at udvikle brugervenlige løsninger og sikre en rød tråd i vores digitale arbejde.
Vi har allerede forskellige digitale løsninger, som understøtter vores kommunikation og vores måde at arbejde på. Men vi har ambitioner om at blive endnu bedre og om at understøtte foreningsidrættens udvikling. Vi har bl.a. en målsætning i vores politiske program om at styrke digitalisering og kommunikation med foreningerne og den aktive dansker.
 
Derudover har vi et tæt samarbejde med DGI om at få flere danskere til at være fysisk aktive og medlemmer af en idrætsforening – et arbejde vi også vil understøtte gennem digitale løsninger.
 
Som vores nye digitale kommunikationskonsulent sørger du for at binde vores digitale flader sammen – fra vores hjemmesider og e-læringsplatform til vores sociale medier og apps. Du har blik for synergier, og det er absolut et plus, hvis du også har et skarpt blik for, hvordan digitale løsninger kan understøtte det interne arbejde i DIF.
 
Der er tale om en nyoprettet stilling, og der vil derfor være gode muligheder for selv at præge stillingen.  
 
Du skal bl.a.:  
  • Sikre den røde tråd i vores samlede digitale arbejde.  
  • Udvikle content til de forskellige platforme.  
  • Udvikle, drive og koordinere udviklingen på en række af vores digitale platforme, bl.a. vores hjemmesider, sociale medier og e-læringsplatform.  
  • Bidrage til samarbejdet med DGI om at udvikle fælles digitale løsninger.  
  • Anvende webanalyse af brugeradfærd til at forbedre brugeroplevelsen og anvendelsen af vores sites og værktøjer.  

 

Du bliver en del af DIF Kommunikation og Analyse, hvor du får fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du skal lykkes sammen med.

Hvem er du?
Du trives i feltet mellem kommunikation, organisation og IT, og du kan fortolke og omsætte organisationens ønsker og krav til digitale løsninger i verdensklasse. Du har en videregående uddannelse inden for kommunikation og IT og færdes hjemmevant med udtryk som informationsarkitektur, user experience, webstatistik, SEO, SoMe, workflows og datamodeller.

 

Derudover har du et stærkt visuelt blik og er en dygtig formidler, som effektivt kan omsætte budskaber til rækkevidde på tværs af sociale medier. Du er analytisk stærk og i stand til at omsætte data til strategisk retning og prioritering. Du er god til at samarbejde både i og uden for huset og kan derfor hurtigt blive det naturlige digitale bindeled i organisationen.

 

Derudover forestiller vi os, at du er god til projektledelse, og at du allerede har bevist dit værd i en anden organisation, gerne en NGO eller en anden politisk ledet organisation. Du behøver derimod ikke have særligt kendskab til idræt – det kan dine dygtige kolleger hjælpe dig med.

Vi tilbyder
Hvis du bliver en del af holdet, kan du glæde dig til:

  • Gode muligheder for at præge dit eget job, da der er tale om en nyoprettet stilling.
  • Engagerede kolleger, der glæder sig til at få dig med på holdet.
  • Job i en organisation med en uformel omgangstone og en tydelig sag.
  • Pension, frugtordning, massage og fri træning.

 

Arbejdsstedet er i Danmarks Idrætsforbund i Idrættens Hus i Brøndby. Forventet start 1. januar 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Udviklingschef og konstitueret Kommunikations- og Analysechef Anne Pøhl Enevoldsen – ajp@dif.dk eller 20 85 50 00. Ansøgningsfrist 1. november 2018. Der vil være samtaler d. 20. november og 26. november. Du kan læse mere om DIF på www.dif.dk.

 

Om os

DIF er Danmarks største idrætsorganisation, som arbejder for at fremme idræt og idrættens rammer og vilkår. Du kender os måske bedst for de fantastiske idrætstilbud, som vores 62 specialforbund, mere end 9.000 foreninger og 470.000 frivillige hver uge skaber for vores knap to millioner medlemmer. Vi er også initiativtager sammen med DGI på Bevæg dig for livet, der skal få 600.000 flere danskere til at bevæge sig inden 2025. Vi er Danmarks olympiske komité, der sender atleter til OL, og vi er organisationen, der går forrest i kampen mod matchfixing og doping. Måske kender du os for vores sociale indsatser som DIF Get2Sport og DIF Soldaterprojekt. Eller du har oplevet, hvordan vi formidler bevægelsesglæde for tusindvis af skolebørn til Skole OL.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
Danmarks Idrætsforbund
Stillingsbetegnelse
Digital kommunikationskonsulent
Kontakt
Anne Pøhl Enevoldsen
ajp@dif.dk
Telefon: 20 85 50 00
Website
Indrykningsdato
05-10-2018
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
Danmarks Idrætsforbund
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndbyvester

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.