Kommunikations- og analysechef

Danmarks Idrætsforbund
Danmarks Idrætsforbund
Kommunikations- og analysechef, der kan bevæge Danmark
DIF er Danmarks største idrætsorganisation. Du kender os måske bedst for de fantastiske idrætstilbud, som vores 62 specialforbund og mere end 9.000 foreninger hver uge skaber for vores knap to millioner medlemmer. Eller du kender os som initiativtager sammen med DGI på Bevæg dig for livet, der skal få 600.000 flere danskere til at bevæge sig inden 2025. Eller for vores rolle som Danmarks olympiske komité, når vi sender atleter til OL. Eller som organisationen, der går forrest i kampen mod matchfixing og doping. Måske kender du os for vores sociale indsatser som DIF Get2Sport og DIF Soldaterprojekt. Eller du har oplevet, hvordan vi formidler bevægelsesglæde for tusindvis af skolebørn til Skole OL.
 
De gode historier og initiativer står i kø for at blive formidlet, og det samme gør vores holdninger til, hvordan idrætten og frivilligheden skal udvikle sig i de kommende år.
 
FORMIDLING, VIDEN OG DIGITALISERING
Som kommunikations- og analysechef står du i spidsen for en kompetent afdeling, der har ansvar for tre hovedområder.
 
DIF Kommunikation og Analyse spiller en afgørende rolle i at formidle den brede fortælling om DIF, vores holdninger, vores initiativer og gode historier bedst muligt. Det skal gøres proaktivt og på de flader og med de historier, hvor vi kan gøre os gældende som organisation.
 
Afdelingen har ansvar for at styrke vores position som vidensorganisation. Vi bygger allerede nu en stor del af vores arbejde på fakta og analyser, og vi vil gerne blive endnu bedre til det i fremtiden. Afdelingens analyseenhed initierer både egne analyser og undersøgelser og håndterer data til gavn for vores eget og specialforbundenes arbejde.
 
Idrættens digitalisering handler om den måde, som vi kommunikerer på og den måde, som vi selv arbejder på. Og det handler om, hvordan digitalisering kan understøtte foreningsidrættens udvikling. Vi leder efter en afdelingschef, som kan styrke det arbejde.
 
HVEM ER DU?
Vi forventer, at du har minimum fem års erfaring som personaleleder for en større afdeling inden for et eller flere af de faglige områder, som afdelingen favner. Optimalt set har du også erfaring med at lede andre fagligheder end din egen, og du har suppleret din ledergerning med en egentlig lederuddannelse.
 
Du har erfaring med at arbejde i politiske organisationer og forstår dig på at drive både ”produkt”- og ”organisationskommunikation”, ligesom du formår at gøre det med afsæt i viden og analyser.
 
Du har erfaring med at indgå i en chefgruppe, der lægger vægt på tværgående samarbejde og fælles resultatskabelse.
 
Som person og leder er du kendetegnet ved, at du: 
 
  • står solidt og roligt i din rolle som leder og har en god forståelse for, hvordan du skaber synergier mellem afdelingens tre hovedfelter; kommunikation, analyse og det digitale arbejdsfelt.
  • er analytisk stærk og god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem på en letforståelig måde. • har et stort drive og trives med at skabe resultater gennem andre og på tværs af hele DIF.
  • er god til at samarbejde både opadtil, udadtil og nedadtil i og uden for organisationen og har et godt blik for, hvordan du vægter din tid og dine prioriteringer i forhold til interne og eksterne opgaver.
  • har en lederstil, hvor du formår at uddelegere og udvikle dine medarbejdere samt sætte en klar retning, der giver rum til kreativitet og gode idéer.
 
OM DIF
Hos os bliver du en del af et hold, som brænder for idrættens udvikling, og hvor du får indflydelse, ansvar og en stor berøringsflade både internt og eksternt. Du vil referere til vores administrerende direktør, indgå i DIF’s chefgruppe og deltage på bestyrelsesmøder.
 
ARBEJDSSTED
Danmarks Idrætsforbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
 
ANSÆTTELSESPROCES
Du kan hente en uddybende stillingsbeskrivelse på www.dif.dk
 
Hvis du vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Partner Henrik Harbo fra Flensby & Partners.
 
Du kan kontakte administrerende direktør Morten Mølholm Hansen i uge 32 på mail mmh@dif.dk og tlf. 21 66 37 74 eller udviklingschef/konst. kommunikations- og analysechef Anne Pøhl Enevoldsen i uge 27-28 på mail ajp@dif.dk eller tlf. 20 85 50 00.
 
Vi skal have din ansøgning senest den 9. august kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler den 17. august og den 28. august. Du skal være indstillet på at gennemgå personlighedstests som led i ansættelsesforløbet. Flensby & Partners A/ S bistår DIF med rekrutteringsprocessen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning via e-mail til post@flensby.com, mrk. 5163.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. august kl. 12.00

Frist: 9. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Danmarks Idrætsforbund
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og analysechef
Kontakt
Morten Mølholm Hansen
mmh@dif.dk
Telefon: 21 66 37 74
Website
Indrykningsdato
19-06-2018
Ansøgningsfrist
9. august kl. 12.00
Adresse
Danmarks Idrætsforbund
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.