Videojournalist

D2i
D2i
VIDEOJOURNALIST MED SKRIVEKLØE SØGES TIL DANISHTM OG D2I
Kan du omdanne abstrakte, strategiske historier til levende billeder? Kan du klippe og redigere? – og er du fortrolig med også at arbejde skriftligt, så er det dig, vi søger til en ny type kommunikationsstilling i D2i.
OM STILLINGEN:
Du skal være fortrolig med at udarbejde korte indslag fra A-Z til begge vores platforme, D2i og danish.tm og deres tilhørende social-media platforme. Derudover stiller jobbet krav til at kunne formulere sig på både dansk og engelsk, og til en vis grad at kunne byde ind med kreative løsninger på kampagner og enkeltstående produkter, der understøtter kommunikationsafdelingens strategi.
 
Stillingen er i høj grad operationel og kræver indsigt i det digitale univers – både teknisk og fortælleteknisk.
 
I arbejdet med D2i.dk og DANISH™ skal du primært:
 
  • Producere 3-4 historier ugentligt gennem levende billeder eller artikler

  • Producere nyhedsbreve, social media content og mere corporate kommunikationsmateriale

  • Kunne interagere med den øvrige danske presse med PR-opgaver
  • Være opdateret omkring de nyeste tendenser og muligheder indenfor videoproduktion og digitale kommunikationsmuligheder, OG bringe den viden i spil inden for virksomhedens rammer

  • Forvente at skulle bidrage gennem hele produktionsprocessen fra idégenerering til den endelige publicering
 
Stillingen har tidligere været besat af en skrivende journalist begavet med evner indenfor video. Vi ønsker med denne stilling at øge vores fokus på videoproduktion uden helt at slippe muligheden for den skrevne kommunikation. Du skal derfor også forvente at deltage i en strategisk udvikling af videoplatformens visuelle udtryk i samarbejde med vores grafiske designer og kommunikationschefen.
 
 
OM DIG:
Du har lyst til at være en del af en mindre, men levende organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du trives med at have indflydelse fra idé til produkt, og du er ikke bange for at prøve nye metoder af.
 
Fagligt har du f.eks. en journalistisk uddannelse fra DMJX, SDU eller RUC. Vi prioriterer dokumenteret erfaring og skeler venligt til omgængelig personlighed. Du følger med i den digitale verden omkring dig, især når det gælder nye tendenser og viden om social media marketing og videoproduktion hertil.
 
Dine evner dækker en dokumentérbar fortrolighed med udvikling af videomateriale, eksempelvis vha. Final Cut Pro; Premier Pro eller Adobe Premiere, samt kendskab til Wordpress og Mailchimp eller lignende. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af kortere motion graphics-videoer eller After-effects.
 
Du er opdraget til at arbejde med deadlines, som du respekterer og overholder og kan håndtere at arbejde med flere kunder og historier på samme tid.
 
På den mere personlige front er du hjælpsom, kollegialt opsøgende og ynder samarbejdet fremfor det ensomme ridt. Du har tillid til egne ideer, og du evner at kombinere disse med andres input for at fremme sagen.
 
 
VI TILBYDER:
Med reference til kommunikationschefen stiller vi et job med stor ind ydelse i en lille, udviklingsorienteret organisation i udsigt.
Du kan forvente en bred kontaktflade til designklyngens virksomheder og samarbejdspartnere i ind- og udland.
Vi hører til i kategorien ”mindre organisation”. I konkret forstand betyder det gode muligheder for at følge mange forskellig-artede opgaver helt fra ægge- til flyvestadie.
 
Derudover tror vi på gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, med en høj grad af selvstændighed og mulighed for indflydelse på eget arbejdsområde og designklyngens videre udvikling. Dertil kommer gode kollegaer i et uformelt og kreativt arbejdsmiljø, med høj faglighed og åbenhed. Der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.
 
Deadline for ansøgninger: onsdag den 8. august. Der afholdes samtaler 16.-17. august.
 
Stillingen er fuld tid og løn efter kvalifikationer. Vi har ikke tegnet overenskomst, men agerer i overensstemmelse med Journalistforbundets aftale for regioner. Tiltrædelse 1. oktober 2018
 
Send ansøgning og CV til: Annekatrine@d2i.dk senest 8. august 2018.
 
For yderligere spørgsmål om stillingen, kontakt kommunikationschef Anne Katrine Okholm Skole: E: Annekatrine@d2i.dk M: +45 24423262
 
 
OM D2I:
D2i er en designklynge. Vi hjælper danske virksomheder med at vokse og udvikle sig ved at introducere strategisk design for dem og efterfølgende fastholde dem i at anvende metoderne. D2i er en certificeret som guldklynge og fagområdet er design og designdrevet innovation og forretningsudvikling.
 
Klyngen udspringer af det stærke designfaglige miljø i Kolding. D2i, er en medlems-og projektorganisation der driver store projekter i tæt samarbejde med klyngens partnerkreds. D2i ejer og driver platformen www.danish.tm, der promoverer dansk design og arkitektur i udlandet.
 
Designklyngens partnerkreds tæller bl.a. Designskolen Kolding, Syddansk Universitet, Capital of Children Billund, Kolding kommune, LEGO, ECCO, Kähler og Region Syddanmark. 
Læs mere om D2i her: http://www.d2i.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. august

Info

Virksomhed
D2i
Stillingsbetegnelse
Videojournalist
Kontakt
Anne Katrine Okholm Skole
Annekatrine@d2i.dk
Telefon: 24423262
Website
Indrykningsdato
02-07-2018
Ansøgningsfrist
8. august
Adresse
D2i
Pakhuset, Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.