PR og kommunikationspraktikant

d’Angleterre
d’Angleterre
d’Angleterre søger PR og kommunikationspraktikant til efteråret 2018
d’Angleterres historie går tilbage til 1755, hvor Frederik d. 5 (tipoldefar x 7 til Kronpris Frederik) var konge i Danmark, George Washington en usikker teenager og Marie Antonette et uskyldigt spædbarn. d’Angleterres første navn var ”Den Stærke Mands Have” – og mange stærke mænd og kvinder har i løbet af de seneste 262 år fejret særlige begivenheder eller boet på d’Angleterre, som i hele sin historie har lagt rammer til aristokratiets, magthavernes og elitens fester og konferencer.
d’Angleterres brand er tæt knyttet til sin historie, og vores fornemmeste opgave er at værne kærligt om det, men d’Angleterre er også en moderne virksomhed, der benytter de for tiden tilgængelige kommunikationsplatforme, og hvilket gør kommunikationsopgaverne i vores team til særledes alsidige og mangeartede. Hvis en bredspektret kommunikationsrolle på byens bedste adresse tiltaler dig, og du kan se dig selv i d’Angleterres rammer, hører vi meget gerne fra dig.
 
Om jobbet
Som praktikant hos os får du mulighed for at arbejde bredt med de fleste kommunikationsdiscipliner, da teamet dækker over både PR, e-commerce, marketing og sociale medier. Du kommer blandt andet til at skrive eksterne tekster, nyhedsbreve, opdatere og udvikle vores hjemmesider, drive kreative processer omkring udvikling af grafisk materiale i samarbejde med vores designbureau, tage hånd om den internationale og nationale presse, samarbejde med vores amerikanske PR-bureau, Visit Denmark og Wonderful Copenhagen – og meget andet.
 
Vi forventer
Du er kandidatstuderende og læser formentligt kommunikation eller medievidenskab. Du har et flydende og fejlfrit skriftsprog – både på dansk og engelsk. Du interesserer dig også for branding og vedkender dig betydningen af selv de mindste detaljer.  Du er velbefærdet på de sociale medier og bruger dem aktivt i dit privatliv.
 
Har du erfaring med CMS-systemer vil det være en fordel, ligesom et solidt kendskab til Photoshop også vil være det, men det er ikke et must. Du er positiv af sind og trives bedst med en masse jern i ilden. Du er grundig og gerne halvhysterisk, når det kommer det nærsproglige, men du ved også, hvornår momentum er vigtigere end kvalitet. Du er energisk og har en veludviklet sans for luksus.
 
Vi tilbyder
En hverdag fuld af udfordrende kommunikationsopgaver i et internationalt miljø, hvor du vil få et særdeles godt indblik i en dynamisk og vækstende branche og alle dens aktører. Du vil i din praktikperiode være under vingerne på vores PR & Communication Manager, der sikrer, at du har den støtte, der skal til for, at du succesfuldt løfter de opgaver, der kommer til at ligge på dit bord, og vi garanterer dig et travlt og spændende efterår, hvor du får en masse i rygsækken udover usædvanligt gode manere og et solidt netværk inden for både kommunikations- og rejsebranchen.
 
Praktikperioden løber fra august til udgangen af 2018. Ansøgning, CV og foreløbige karakterblad via nedenstående link senest d. 25. maj. 2018. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PR-Manager, Signe Thorup, på tlf.: 7879 5157.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. maj

Info

Virksomhed
d’Angleterre
Stillingsbetegnelse
PR og kommunikationspraktikant
Kontakt
Signe Thorup
Telefon: 78795157
Website
Indrykningsdato
13-04-2018
Ansøgningsfrist
25. maj
Adresse
d’Angleterre
Kongens Nytorv 34
1050 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.