Studentermedhjælper

Crosstown Kommunikation
Crosstown Kommunikation
Velskrivende studentermedhjælper søges til PR bureau
Har du lyst til at prøve kræfter med PR-branchen? Velskrivende studentermedhjælper søges til Crosstown Kommunikation.
Crosstown Kommunikation søger en studentermedhjælper, gerne med ambitioner om senere at få job i PR- og kommunikationsbranchen. Du skal være godt i gang med dit studie på en videregående uddannelse og kunne arbejde selvstændigt, hurtigt og struktureret. Du skal have talent for at skrive og være god til at tale med folk, da opgaverne både omfatter research, interviews og tekstproduktion. Og så er du ikke for fin til også at bidrage med de mere rutineprægede opgaver. Fordelingen af opgaver afhænger af dine kvalifikationer og ambitioner, men har du gejsten og viljen til at arbejde dig op i branchen, så giver et studenterjob hos Crosstown Kommunikation mulighed for at lære PR-håndværket fra bunden.
 
Din arbejdstid kan tilpasses dine studietider, men vil i udgangspunktet ligge på 5-10 timer pr. uge med mulighed for flere timer i travle perioder.
 
Om Crosstown Kommunikation
Vi er et mindre, partnerdrevet bureau, der løser opgaver for en bred vifte af brancher inden for bl.a. byggeri, bygningskultur, bæredygtighed, livsstil og transport. Vi er specialister i intense og krævende opgave- og kampagneforløb, og du får lov til at prøve kræfter med mange discipliner indenfor kommunikation og bruge din sproglige sans, skarpe pen og analytiske evner. Vi har adresse i Kødbyen i et inspirerende iværksættermiljø.
 
Vi glæder os til at møde dig.
 
Frist: hurtigst muligt og senest fredag den 10. august – vi holder jobsamtaler løbende og håber at have fundet den rigtige kandidat til jobbet ultimo august.
 
Send en kort ansøgning og CV til: Charlotte Daugbjerg Sørensen på e-mail: charlotte@crosstown.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. august

Frist: 10. august

Info

Virksomhed
Crosstown Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Charlotte Daugbjerg Sørensen
charlotte@crosstown.dk
Telefon: 2685 2820
Website
Indrykningsdato
22-06-2018
Ansøgningsfrist
10. august
Adresse
Crosstown Kommunikation
Flæsketorvet 26, 1. sal
1711 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.