Studiejob

Creuna
Creuna
Junior Copywriter
Er du en ørn til at skrive med subtile referencer, drilsk ironi og sprællevende nyfortolkninger af fortærskede metaforer, der får det til at trække i læserens mundvige? Og leder du efter et studiejob, hvor du får lov til at boltre dig i kreative analogier og korrekt kommatering? Så er du måske vores nye Junior Copywriter.

Du sørger for, at faglig viden om teknologi, digitale tendenser, design og kunderejser glider ned med samme lethed som en Aperol Spritz på en sommerdag. Det betyder, at du skriver i et aktivt sprog, sørger for at luge ud i Inge og Else, støvsuger din tekst for hurra-ord, “man” og “ting” (bum! Der blev alle dine tekster lige 30% bedre) og i øvrigt forstår at bygge din tekst op med en klar vinkel og et budskab målrettet til den målgruppe, du selvfølgelig har dannet dig et klart billede af, inden du gik til angreb på tastaturet. 

Vores tekstproduktion er en del af vores content marketing-indsats, som skal fortælle folk, hvad vi er gode til her hos Creuna, positionere os i markedet og på sigt generere leads. Derfor er det et plus, hvis du har en strategisk forståelse for værdien af inbound marketing. 

Din fornemste opgave bliver dog at formidle Creunas viden og sjæl med dine ord. Derfor søger vi en skribent, der skriver hurtigt, godt og grammatisk korrekt i en tone, der matcher Creuna (den skal vi nok få styr på sammen). 

 

Dine konkrete opgaver

Du skal assistere vores Copywriter med tekstproduktion i form af:

  • PR-artikler
  • SoMe-opslag
  • Distilled
  • Jobopslag
  • Eventbeskrivelser
  • Cases
  • Ad hoc-projekter.Din baggrund

For at være helt ærlig går vi ikke så meget op i, om du studerer kommunikation, journalistik, medievidenskab eller noget andet spændende. Det der er vigtigt for os er, at du er dygtig til at skrive på både dansk og engelsk og har lyst til at gøre det for os 10-15 timer om ugen.


Hvad kan vi tilbyde dig?

Du bliver en del af en social, ambitiøs og ret løssluppen kultur, hvor det er fedt at være – både i og uden for arbejdstiden. Du kommer på hold med nogle dygtige kollegaer. Som inspirerer dig. Som udfordrer dig. Og som du kan grine med – også når der er travlt.

Vi holder til i lækre lyse lokaler i Aarhus C., vi tilbyder morgenmad og frokostordning og vores to espressomaskiner brygger fremragende mokka med byens bedste bønner.
 

Er du interesseret?

Så vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt. 

Send din ansøgning, dit CV og et bud på et blogindlæg i ét samlet dokument. Blogindlægget kan tage afsæt i en tendens, en aktuel begivenhed, en teknologi, en god digital oplevelse, eller noget helt femte. Det vigtigste er, at du viser, at du kan skrive med skarpe holdninger og i et fængende sprog. Vi forestiller os cirka 500 ord på enten dansk eller engelsk.

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller til Creuna som arbejdsplads, kan du kontakte Sara Marie Alvad, Lead Brand and Communication Consultant. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
Creuna
Stillingsbetegnelse
Studiejob
Kontakt
Sara Marie Alvad
sara.alvad@creuna.dk
Telefon: +45 22 49 83 43
Website
Indrykningsdato
30-05-2018
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
Creuna
Vesterbro Torv 1, 4. sal
8000 Aarhus C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.