Kommunikationspraktikant

Corporate Matters
Corporate Matters
Corporate Matters søger kommunikationspraktikant
Corporate Matters er et strategisk kommunikationsbureau beliggende i Bredgade 30 i København. Vi er to partnere, som er rådgivende specialister på hvert vores område. Vi arbejder typisk for ledere, virksomheder og organisationer, når de står i en forandringsproces eller har sat nye strategiske mål og skal ud over rampen.
Vores kunder spænder fra large- til small-cap-selskaber, kapitalfonde og erhvervsdrivende fonde. Vi løser kommunikationsopgaver for kommuner og den almene boligsektor i Danmark.
Halvdelen af vores kunder er internationale.

I Corporate Matters arbejder vi som oftest direkte for bestyrelsen eller ledelsen, når der sker ændringer i virksomheden eller organisationen. Der kan eksempel være tale om køb og salg af virksomheder, ledelsesskifte eller et ønsket om en stærkere profil. Stort set alt vores arbejde bygger på et forudgående analysearbejde.

Som praktikant hos os kommer du derfor til at arbejde systematisk med medieovervågning, interessentanalyser og business research. Vi anvender interessentanalyser og fokusgrupper, som en del af vores metoder.

Da det meste af hvad vi arbejder med handler om virksomheders og organisationers omdømme forventer vi, at du er opdateret på erhvervsnyheder. Det er også vigtigt, at du har en grundlæggende nysgerrighed overfor politik og samfundsforhold i bred forstand, da både vi og vores kunder agerer i større sammenhænge.

Du er i stand til at læse korrektur på dansk og skrive mindre artikler, og behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder et spændende forløb, hvor ikke to dage er ens, og hvor man får mulighed for at afprøve sig selv i en specialistvirksomhed. Vi arbejder i en afslappet atmosfære og er glade for mod- og medspil.
 
Praktikken er ulønnet, men til gengæld giver vi dig byens bedste frokostordning.

Vi forventer praktikforløbet ligger i perioden august til december, men vi er selvsagt fleksible i forhold til din uddannelse. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer per uge.

Vi vil gerne høre fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning til mail@corpmatters.dk.
 
Du kan møde os på Corpmatters.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Corporate Matters
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Christian Lemvigh
cl@corpmatters.dk
Website
Indrykningsdato
05-07-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Corporate Matters
Bredgade 30
1260 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Brug Snapchat strategisk og engager dine brugere

7. september

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.