Marketing manager

CBS
CBS
MARKETING MANAGER TIL CBS MANAGEMENT PROGRAMMES, EXECUTIVE DEGREE MASTER PROGRAMMES
Vi søger en faglig stærk marketing medarbejder til CBS Masterprogrammer. Masterområdet er en del af CBS Management Programmes (HD-, MBA- og Masteruddannelser), som udbyder betalingsuddannelser på deltid til erfarne ledere og specialister i den private og offentlige sektor. Vi er landets største udbyder af forskningsbaserede efteruddannelser og udgør 20 % af CBS målt på antal studerende.
Masteruddannelserne består aktuelt af fire programmer, med distinkte faglige profiler, miljøer og målgrupper: Master of Public Governance (MPG), Master i Skat (MAS), Master of Management Development (MMD) samt Master of Business Development (MBD).
Vores ambition er at bevare og udvikle vores position på markedet både som individuelle uddannelsesprodukter og via vores samlede profilering og synlighed.

Vi søger
Vi er derfor på udkig efter en faglig stærk marketing ressource, der kan hjælpe os med at drive, udvikle og styrke synligheden for CBS’ masteruddannelser i konkurrence med mange andre efteruddannelsestilbud. Der er tale om en nyoprettet stilling, som dels vil have et tværgående perspektiv, dels skal understøtte strategier og aktiviteter på de respektive programmer. Dit hovedfokus vil være at styrke markedsføring af masteruddannelserne (hver for sig og som samlet enhed) og tilføre vores markedsføringsaktiviteter et professionelt og offensivt perspektiv både operationelt og strategisk. Samtidig vil du være med til at styrke koblingen ind- og udadtil imellem HD og Master/ MBA uddannelserne på CBS. 
Som marketing ressource vil du sammen med øvrige kollegaer have ansvar for både drift og udvikling af markedsrettede aktiviteter i et tæt og positivt samspil med områdets programledere.

Din opgaveportefølje
 • Være med til at udvikle, vedligeholde og drive brand- og marketingstrategien på de enkelte masterprogrammer og på tværs af programmerne.
 • Tilrettelægge kommunikation til forskellige målgrupper og i forskellige anledninger.
 • Løse et spektrum af forskellige operationelle marketingopgaver (rette tekst på websitet, forfatte tekster og nyhedsbreve, opsætte nyhedsmailflows, bistå med kommunikation før/efter events)
 • Bidrage til udvikling og koordinering af online marketing strategi med fokus på lead-generering på baggrund af Google Adwords, SEO, mailflows, online annoncering, konverteringsoptimering og tracking.
 • Inspirere SoMe-strategierne for de enkelte masterprogrammer og bistå med at lave relevant indhold.
 • Projektlede udvalgte medie- og kampagneplanlægninger.
 • Give sparring og byde ind med konkret opgaveudførelse ift. vores marketing- og kommunikationstiltag, events og arrangementer.
 • Bistå med ideer til nye tiltag og realisering af disse.
 
Om dig
Jobbet er alsidigt og samarbejdsbåret. Stillingen kræver, at du har en solid faglig platform, formentlig bygget op via nogle års relevant erfaring fra en lignende stilling. Du vil skulle agere både som praktisk udfører, projektleder og sparringspartner afhængig af den konkrete opgave. Du er vant til at være selvstændigt opsøgende, lyttende og idérig og er god til at udfordre og engagere dine kolleger i at styrke kommunikationen. Du er virkelig god til at skrive, både på dansk og engelsk, og du skal have sans for at ’se historien’ og få den ud over rampen i samspil med andre og i trykte såvel som digitale og direkte medier. Vi forestiller os kort sagt, at
 • Du er en god kommunikator som både kan kommunikere kommercielt og formidle tiltag internt.
 • Du er generalist med dyb faglighed inden for kommunikation, PR og markedsføring.
 • Du kan lide at have mange bolde i luften og følge dem helt til den anden side af målstregen.
 • Du har overblik, er velorganiseret, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, når det er nødvendigt.
 • Du er god til at konkretisere brugerperspektivet i tekster og løsninger.
 • Du er udadvendt, open minded og kan navigere i et relativ kompleks organisatorisk setup.
 • Du har teknisk snilde. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til systemer som fx UnBounce og Apsis, Drupal, Adobe CC pakken, Microsoft Office.

Vi tilbyder
Organisatorisk bliver du en del af Mastersekretariatet med 16 engagerede medarbejdere og studentermedhjælpere. Vi er en dedikeret, udviklings- og serviceorienteret afdeling inden for CBS’ samlede efteruddannelser, og vi kan tilbyde en god hverdag på en levende arbejdsplads, hvor vi værner om en kultur præget af godt humør, gensidig sparring, nytænkning, samt en anerkendende og konstruktiv tilgang til opgaverne og hinanden. Vi har en stor kontaktflade både indadtil på CBS og udadtil.
Du vil derudover have en bred kontaktflade med marketing kolleger på HD og MBA samt med CBS’ centrale kommunikationsafdeling og et eksternt kommunikationsbureau. Arbejdstiden er fleksibel, under hensyn til at opgaverne bliver løst.
Fagligt refererer du til områdets programledere og personalemæssigt til områdets prodekan.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personligt tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen. Starttidspunkt er som udgangspunkt den 1. oktober 2017.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt MMD programleder Lise Balslev (3815 2998, lba.master@cbs.dk) eller MPG programleder Rebecca Svane Bolt (3815 5630, rsb.master@cbs.dk)
Du kan læse om CBS Management  Programmes herunder CBS’ fire masteruddannelser på: www.cbs.dk/masteruddannelser

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er mandag den 7. august 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 33-34.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. august

Info

Virksomhed
CBS
Stillingsbetegnelse
Marketing manager
Kontakt
Lise Balslev
lba.master@cbs.dk
Telefon: 3815 2998
Website
Indrykningsdato
14-06-2017
Ansøgningsfrist
07-08-2017
Adresse
CBS
Dalgas Have 15, SV.080
2000 Frederiksberg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Kom godt i gang med mobilvideo

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.