Kommunikationschef

By & Havn
By & Havn
Kommunikationschef for By & Havn
Vil du stå i spidsen for By & Havns kommunikation og formidle vores spændende projekter til københavnerne?
By & Havn søger en kommunikationschef, der kan være spydspids for vores kommunikationsaktiviteter og proaktivt skabe fokus på By & Havns aktiviteter i relevante kanaler og medier. Du skal aktivt understøtte By & Havns mål, og forretningsstrategi ved at bruge din politiske forståelse, og kommunikationsfaglige viden til at kommunikere om By & Havns projekter.
 
Nyoprettet stilling i et spændende miljø 
Der er stor interesse for By & Havns aktiviteter, både når det gælder byudvikling og Københavns Havn, og jobbet indebærer spændende opgaver på både strategisk og operationelt niveau. Det bliver din opgave at udvikle, planlægge og prioritere kommunikations- og presseindsatserne, vinkle nye historier, planlægge By & Havns indsats på de sociale medier og besvare spørgsmål fra pressen etc.
 
Med reference til Sekretariats- & Udviklingschefen vil du være den, der med et team på 2 dygtige og engagerede kommunikationsmedarbejdere og et par studerende har ansvaret for By & Havns samlede kommunikation. Ud over de strategiske kommunikationsopgaver vil du også få masser af spændende daglige hands-on opgaver, og jobbet indebærer bl.a.
 
  • daglig kontakt til alt lige fra lokale til nationale og internationale medier
  • udarbejde pressemeddelelser, nyhedsbreve og andre kommunikationsprodukter
  • rådgive og medietræne By & Havns talspersoner, der jævnligt optræder i interviews
  • evaluering af vores indsatser til presse og sociale medier
 
Da det er en nyoprettet stilling, er der rig mulighed for, at du selv kan være med til at udvikle jobbet og ikke mindst være med til at lægge kommunikationsprofilen.
 
En skarp pen og politisk forståelse 
Vi forventer, at du har en baggrund indenfor kommunikation eller journalistik, og har minimum 5 års erfaring med kommunikations- og pressearbejde, gerne fra en politisk orienteret virksomhed eller organisation. Du har interesse for byudvikling og fremtidens København.
 
Du har skabt stærke resultater i dit arbejde med pressen, og har et bredt og relevant netværk til medier. Du kan dokumentere erfaring med udarbejdelse af kommunikationsplaner og strategier, ligesom du har erfaring med at rådgive, udfordre og sparre på chef- og direktionsniveau. Du har erfaring med ledelse af et mindre team, og formår at skabe et dialogbaseret og motiverende arbejdsmiljø.
 
Du er en kompetent kommunikatør, der kan formulere dig kort og præcist, samt er god til at omsætte komplekse emner til korte og letforståelige budskaber. Du er udadvendt og god til at skabe relationer både internt og eksternt. Du er vant til, og trives med korte deadlines, og kan håndtere at pressehenvendelser ofte kommer på samme – eller skæve tider. Din tilgang til arbejdet er løsningsorienteret, og du arbejder struktureret samt planlægger rettidigt de opgaver, som kan planlægges. Du er vant til både at tænke strategiske tanker på lang sigt og tage fat selv – her og nu.
 
Arbejd tæt på byen og havnen 
By & Havn tilbyder et job i en spændende virksomhed med en bred opgaveportefølje og med mange berøringsflader til byudviklingen i København.
 
Du får mulighed for at:
  • arbejde med en alsidig opgaveportefølje
  • få indflydelse på dine arbejdsopgavers indhold
  • få personlig og faglig udvikling i en spændende vidensorganisation
 
Alt i alt får du en ambitiøs arbejdsplads i konstant udvikling, hvor ikke to dage er ens.
Vi har kontor på Nordre Toldbod – tæt på byen og havnen. Vi har en uformel tone, en frokostordning og fleksible arbejdstider.
 
Vil du vide mere? 
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sekretariats- & Udviklingschef Rikke Enderlein, ren@byoghavn.dk, tlf. 29 16 03 23.
 
By & Havn tilbyder en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, gode ansættelsesvilkår, et godt arbejdsklima og gode kolleger. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
Alle henvendelser behandles fortroligt.
 
Ansøgningsfristen er den 28. november 2017 (bemærk, at muligheden for at sende ansøgning lukker kl. 23.59).
 
Søg stillingen ved at klikke på knappen: "Søg jobbet her".
 
Om By & Havn
By & Havn er en attraktiv arbejdsplads, som beskæftiger ca. 110 engagerede medarbejdere. By & Havn er en vidensvirksomhed, og derfor er medarbejderne naturligt selskabets vigtigste ressource. Selskabet tilbyder en række personalegoder, som bidrager positivt til medarbejdernes hverdag, ligesom der er fokus på at udvikle og fastholde medarbejdere. 
 
By & Havn skal på et forretningsmæssigt grundlag udvikle selskabets arealer i Ørestad og Københavns Havn samt forestå havnedriften i Københavns Havn. Den erhvervsmæssige  havnedrift varetages via datterselskabet Copenhagen Malmö Port. Læs mere på www.byoghavn.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. november

Frist: 28. november

Info

Virksomhed
By & Havn
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Rikke Enderlein
ren@byoghavn.dk
Telefon: 29160323
Website
Indrykningsdato
10-11-2017
Ansøgningsfrist
28. november
Adresse
By & Havn
Nordre Toldbod 7
1259 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.