Praktikant

Bristol-Myers Squibb
Bristol-Myers Squibb
Praktikant til Government Affairs – Bristol-Myers Squibb
Er du et politisk menneske og/eller et kommunikativt talent, og kunne du tænke dig at bruge dine evner til fulde for en førende, global biofarmavirksomhed? Government Affairs-teamet hos Bristol-Myers Squibb (BMS) Danmark søger en ambitiøs og selvstændig praktikant med stærke faglige kompetencer inden for politik og kommunikation til et udfordrende praktikophold i efterårssemestret 2018 med start i august 2018.

Om os
Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der udvikler og markedsfører innovative lægemidler, som hjælper tusindvis af mennesker verden over i deres kamp mod alvorlige sygdomme såsom kræft, hjerte-kar-sygdomme, leddegigt og fibrose. BMS er blandt andet globalt førende inden for immunterapi – en behandlingsform mod kræft, hvor man udnytter kroppens eget immunsystem til at bekæmpe kræften.

Government Affairs-teamet, der arbejder ud fra det danske kontor i Virum, er et specialiseret, dedikeret og strategisk team, der arbejder nationalt såvel som internationalt. Teamet er ansvarlig for virksomhedens eksterne relationer, herunder den politiske interessevaretagelse over for beslutningstagere samt patientrelationer.


Jobbet
Du vil blive udfordret inden for mange forskellige områder af Government Affairs såsom policy-udvikling, advocacy og kommunikation. Vi tilbyder dig løbende udviklingssamtaler, og du vil kunne få stor indflydelse på egne, selvstændige opgaver. Som praktikant inden for politik eller kommunikation kan du forvente at:

  • Skrive policy-papers - briefingmaterialer, taler, præsentationer samt artikler

  • Beskæftige dig med projektledelsesopgaver samt strategiske opgaver

  • Beskæftige dig med intern og ekstern kommunikation

  • Planlægge møder med vigtige interessenter samt deltage i nogle af disse

  • Arrangere events internt og eksternt

  • Administrative opgaver


Dine kvalifikationer
Vi søger en praktikant, som er passioneret omkring sundhed, politik og kommunikation. Du studerer derfor på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for politik, samfundsvidenskab, kommunikation, sundhedsøkonomi, folkesundhed eller andre relevante områder. Overordnet viden omkring det danske sundhedssystem, den politiske struktur og disses interaktion med lægemiddelindustrien, samt politisk og kommunikativ erfaring er at foretrække.

Du skal være flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, samt kunne navigere i Excel og være erfaren bruger af PowerPoint. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da vi har travlt, men også kunne indgå i større projekter med kollegaer.


Praktisk
Periode: Praktikopholdet er ulønnet og skal kunne indgå som en del af din uddannelse. Det er en fuldtidsstilling i et semester med start i august 2018 og frem til 1. februar 2019.

Ansøgningsfrist: Vi gennemgår ansøgninger løbende. Send derfor gerne motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt, dog senest den 22. juni 2018 på mail til jonathan.szpirt@bms.com.

Kontaktpersoner: Hvis du ønsker yderligere information omkring praktikopholdet, er du meget velkommen til at kontakte Christina Terpager, Government Affairs, Student Assistant, på tlf. 3052 7574, eller Jonathan Szpirt, Government Affairs Lead, på tlf. 4096 4097 el. mail jonathan.szpirt@bms.com.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. juni

Info

Virksomhed
Bristol-Myers Squibb
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Jonathan Szpirt
jonathan.szpirt@bms.com
Telefon: 40964097
Website
Indrykningsdato
25-05-2018
Ansøgningsfrist
22. juni
Adresse
Bristol-Myers Squibb
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.