Praktikant

Bristol-Myers Squibb
Bristol-Myers Squibb
Praktikanter til Government Affairs
Er du et politisk menneske og/eller et kommunikativt talent, og kunne du tænke dig at bruge dine evner til fulde for en førende, global biofarmavirksomhed?
Government Affairs-teamet hos Bristol-Myers Squibb (BMS) Danmark søger to ambitiøse og selvstændige praktikanter med stærke faglige kompetencer inden for politik og kommunikation til et udfordrende praktikophold i forårssemestret 2018 med start 1. februar 2018.
 
Om os
Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der udvikler og markedsfører innovative lægemidler, som hjælper tusindvis af mennesker verden over i deres kamp mod alvorlige sygdomme såsom kræft, hjerte-kar-sygdomme, leddegigt og fibrose. BMS er blandt andet globalt førende inden for immunterapi – en behandlingsform mod kræft, hvor man udnytter kroppens eget immunsystem til at bekæmpe alvorlig kræft.
 
Government Affairs-teamet, der arbejder ud fra det danske kontor i Virum, er et specialiseret, dedikeret og strategisk team, der arbejder nationalt såvel som internationalt. Teamet er ansvarlig for virksomhedens eksterne relationer, herunder den politiske interessevaretagelse over for beslutningstagere samt patient advocacy.
 
Jobbet
Du vil blive udfordret inden for mange forskellige områder af Government Affairs såsom policy udvikling, advocacy og kommunikation. Vi tilbyder dig løbende udviklingssamtaler, og du vil kunne få stor indflydelse på egne, selvstændige opgaver. Som praktikant inden for politik eller kommunikation kan du forvente at:
  • Skrive policy papers - briefing materialer, taler, præsentationer samt artikler
  • Beskæftige dig med projektledelsesopgaver samt strategiske opgaver
  • Beskæftige dig med intern og ekstern kommunikation
  • Planlægge møder med vigtige interessenter samt deltage i nogle af disse
  • Arrangere events internt og eksternt
  • Administrative opgaver
 
Dine kvalifikationer
Vi søger to praktikanter, som er passionerede omkring sundhed, politik og kommunikation. Du studerer derfor på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for politik, samfundsvidenskab, kommunikation, sundhedsøkonomi, folkesundhed eller andre relevante områder. Overordnet viden omkring det danske sundhedssystem, den politiske struktur og disses interaktion med lægemiddelindustrien, samt politisk og kommunikativ erfaring er at foretrække. Du er flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, og meget stærk grammatisk. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da vi har afsindigt travlt, men også kunne indgå i større projekter med kollegaer.
 
Praktisk
Periode: Praktikopholdet er ulønnet og skal kunne indgå som en del af din uddannelse. Det er en fuldtidsstilling i et semester med start 1. februar 2018 og frem til ultimo juni 2018.
 
Ansøgningsfrist: Vi gennemgår ansøgninger løbende. Send derfor gerne motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt, dog senest den 15. november 2017 på mail til jonathan.szpirt@bms.com.
 
Kontaktpersoner: Hvis du ønsker yderligere information omkring praktikopholdet, er du meget velkommen til at kontakte Christina Terpager, Government Affairs & Market Access Praktikant, på tlf. 30 52 75 74, eller Jonathan Szpirt, Government Affairs Lead, på tlf. 40 96 40 97 el. mail jonathan.szpirt@bms.com.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
Bristol-Myers Squibb
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Christina Terpager
Telefon: 30527574
Website
Indrykningsdato
13-10-2017
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
Bristol-Myers Squibb
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Content marketing bootcamp

Start 26. oktober
Fem halve dage i oktober og november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.