Kommunikationschef

Børns Vilkår
Børns Vilkår
Kommunikationschef til Børns Vilkår
Børns Vilkår søger en kommunikationschef, der kan understøtte vores brand og arbejde med en professionel og omfattende kommunikationsindsats.
Du skal aktivt understøtte organisationens mål og strategi ved at bruge din politiske tæft og kommunikationsfaglige viden til at sætte Børns Vilkår på den politiske dagsorden og sikre, at vi når relevante medier med vores budskaber. Det er afgørende, at du har en forståelse for vilkårene for en social organisation, der i høj grad er baseret på indsamling.
 
Børns Vilkårs ambition er at stoppe svigt af børn. Det gør vi bl.a. via rådgivning på BørneTelefonen, bisidning af børn i hele Danmark og en landsdækkende undervisningsindsats i skolerne. Vores evne til at lykkes bygger på høj faglighed og god kommunikation. Da vores nuværende kommunikationschef har fået nyt job pr 1. oktober, søger vi hurtigst muligt en ny kommunikationschef, som kan videreføre den gode udvikling, der har præget området i de senere år.
 
Kommunikationschefen er en del af chefgruppen og refererer til direktør Rasmus Kjeldahl.
Kommunikationsindsatsen i Børns Vilkår foregår i tæt samspil med fundraisingafdelingen og andre afdelinger i huset. Kommunikationschefen vil skulle samarbejde på tværs i organisationen om formidling af aktuelle politiske sager, Børns Vilkårs analyser, rapporter og holdningskampagner på alle relevante kanaler. Børns Vilkårs kommunikation digitaliseres intensivt i disse år, og kommunikationschefen forventes at tage en ledende rolle i dette arbejde. 
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være: 
 • Ledelse af kommunikations- og presseteam, i alt ca. 7 medarbejdere
 • Lede og understøtte digitaliseringen af Børns Vilkårs arbejde
 • Sikring og understøttelse dag-til-dag pressebetjening samt overvågning af og indspil til den aktuelle politiske og mediemæssige dagsorden
 • Udvikling og eksekvering kommunikations- og pressemæssige tiltag samt ansvarlig for at dokumentere denne
 • Planlægning og produktion af Børns Vilkårs content og publikationer
 • Ansvarlig for at øge Børns Vilkårs tilstedeværelse på sociale medier (pt. Facebook, Twitter, Instagram),
 • Ansvarlig for debatindlæg samtfor presse- og PR-aktiviteter, som understøtter Børns Vilkårs fundraising- og kommercielle aktiviteter
 • Rådgivning af organisationens direktion, afdelingschefer og talspersoner omkring pressesager og -tiltag samt øge Børns Vilkårs synlighed og udvalgte talspersoners gennemslagskraft
 • Samarbejde med de øvrige afdelinger samt frivillige i Børns Vilkår, herunder systematisk at inddrage de faglige medarbejdere med henblik på at indhente viden om målgruppens vilkår til brug i kommunikationen
 • Ansvarlig for den interne kommunikation til ansatte og frivillige.
 
Din profil
Du er kommunikationsuddannet, journalist eller tilsvarende med mindst 6 års erfaring fra nyhedsmedier, politiske sekretariater og/eller interesseorganisationer og har løst opgaver inden for en bred vifte af genrer, herunder kampagner, debat, SoMe og andre digitale medier. Du har generelt en høj faglighed og konkret erfaring med digitalisering af kommunikationsarbejdet, herunder indgående kendskab til avanceret anvendelse af sociale medier i forhold til segmentering af målgrupper.
 
Du kan dit journalistiske håndværk, du har et skarp og præcist skriftsprog, og dit netværk er alsidigt. Som dygtig kommunikator formår du at formidle og tilpasse budskaber til målgrupper, medier og platforme. Du bevarer roen og overblikket og kan tage hensyn til dine kolleger, også når du selv er presset. Du kan stå inde for kvaliteten, både hvad angår indhold, form og timing.
 
Du har erfaring med og stor lyst til at være en leder, der både kan sætte retning, prioritere og give din medarbejdere tillid og stor frihed til at løse opgaverne og bidrage til udviklingen. Du har en sikker analytisk og politisk-strategisk sans, der kan danne grundlag for rådgivning af direktionen og Børns Vilkår i øvrigt. Du trives med mange bolde i luften, løbende forstyrrelser og højt tempo og kan holde fast i en struktureret og produktiv arbejdsform. Kendskab til og passion for det sociale område er en fordel.
 
Børns Vilkår tilbyder:
 • Et job i en dynamisk og ambitiøs organisation 
 • Spændende kommunikationsfaglige udfordringer og et selvstændigt ansvar
 • Ansættelse i en stilling med dygtige og engagerede kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • En stilling, hvor du sammen med os arbejder for at børn i Danmark ikke bliver svigtet.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer uden øvre arbejdstid. Arbejdstiden er fleksibel, og du må være indstillet på arbejde uden for almindelig arbejdstid og stå til rådighed for pressen.
 
Løn efter gældende overenskomst.
 
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger. 
 
Ansættelsessamtaler afholdes snarest. 
 
Forventet ansættelse: 1. november 2017
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør Rasmus Kjeldahl på tlf. 2715 7437.
 
Børns Vilkår er en privat, humanitær organisation, der arbejder for alle børn i Danmark.  BørneTelefonen er omdrejningspunktet for vores arbejde, og med mere end 45.000 årlige rådgivninger har vi stor og præcis indsigt i danske børns og unges liv. Det giver os vores afsæt for at råbe op, når børneperspektivet bliver glemt og være børnenes stemme, når ingen andre kan eller vil.
 
Børns Vilkårs mål er at sørge for, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge. Læs mere om Børns Vilkår på www.bornsvilkar.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Børns Vilkår
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Rasmus Kjeldahl
Telefon: 27157437
Website
Indrykningsdato
31-08-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Børns Vilkår
Trekronergade 26
2500 Valby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.