Kommunikationsstudent

BØRNEfonden
BØRNEfonden
Kommunikationsstudent søges til BØRNEfonden
Har du lyst til at arbejde med kommunikation i en organisation, der er med til at gøre en forskel for nogle af verdens allerfattigste? Med 200 mio. kroner i årlige indtægter, ca. 57.000 sponsorbørn og ca. 700 medarbejdere er BØRNEfonden en af Danmarks største udviklingsorganisationer baseret på privat indsamlede midler.
BØRNEfondens afdeling for Kommunikation og Public affairs søger en kommunikationsstudent.

Gennem de seneste år har BØRNEfonden tilpasset sin organisation og skabt et godt fundament for vækst. Nu arbejder vi på at skærpe vores profil, så interessenter både i Danmark og i udlandet holdes engagerede og kender vores mærkesager - og har lyst til at støtte op om vores projekter for bæredygtig udvikling. BØRNEfonden arbejder tværorganisatorisk med en integreret kommunikationsindsats, både nationalt og internationalt.
 
Her spiller strategisk kommunikation og public affairs en afgørende rolle. Afdelingen for Kommunikation og Public affairs består af en håndfuld dedikerede medarbejdere. Strategi, tempo og ambition er kendetegnende for afdelingens arbejde, og vi søger en offensiv kommunikationsstudent, der vil være en del af vores hold.
 
Du kommer til at arbejde med ekstern kommunikation og interessevaretagelse såvel som intern kommunikation.
Vi forventer, at du er selvstændigt tænkende, engageret og målrettet, har en åben og udadvendt personlighed og kan håndtere et
vist arbejdspres professionelt og proaktivt.
 
Vi forventer derudover, at du er i gang med en kommunikationsfaglig uddannelse, er god til at formidle, tager retstavning seriøst og har en struktureret og fleksibel tilgang til dine arbejdsopgaver.
 
Vi tilbyder dig:
  • at udføre journalistiske og konkrete kommunikationsopgaver
  • at arbejde med nye, sociale medier såvel som ældre medier
  • at bidrage til arbejdet med kampagner fra idé til udførelse
  • ad hoc opgaver og opgaver af mere praktisk karakter
  • engagerede kolleger og rig mulighed for faglig og personlig udvikling og at få ”rigtigt” arbejde på CV’et
Mere information:
Send din ansøgning samt CV til job@bornefonden.dk så hurtigt som muligt (vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtale løbende). Skriv ”Kommunikationsstudent” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Communications & Public Affairs Anna Rørbæk på tlf. 2621 0326 eller på aro@bornefonden.dk
 
BØRNEfonden arbejder i Benin, Burkina Faso, Kap Verde, Mali og Togo. Med medarbejdere i Vestafrika og København arbejder vi for at sikre en bæredygtig fremtid for børn og lokalsamfund ved at understøtte børn og unges udvikling, sikre sundhed, uddannelse og stimulere de lokale økonomier. Vi tror på langsigtede løsninger for at opnå bæredygtig udvikling og skabe robuste samfund. Derfor er vi til stede i lokalområderne i 15-20 år.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
BØRNEfonden
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsstudent
Kontakt
Anna Rørbæk
aro@bornefonden.dk
Telefon: 26210326
Website
Indrykningsdato
17-05-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
BØRNEfonden
Otto Mønsteds Gade 5
1571 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.