Copy & Content student

Behavioural Strategy ApS
Behavioural Strategy ApS
Studerende søges: Er du vores nye Content & Copy superstjerne?
Forestil dig, at du gerne vil lære portugisisk og googler online kurser. Dit første klik er et smukt website med et attraktivt farveskema. Overskriften lyder: "We do good Language lessons. Buy, now, here today!" Dit næste klik er et website med et tacky og forældet design. Overskriften læser: "Learn Fluent Portuguese from Scratch in 90 Days or Your Money Back". Hvilke af de to tror du, at de fleste kunder vil købe? Svarer du “side to”, er du måske vores nye copy student.

Én gang om ugen sender vi vores nyhedsbrev til nogle tusinder engagerede subscribers, der alle er interesserede i psykologien bag priser, Commercial Excellence og kundeadfærd. Og lige nu søger vi en Copy & Content student med en skarp pen, der kan varetage denne opgave.

 

Det er her, du kommer ind i billedet.

 

I samarbejde med de to partnere, Ulrik og Sally, vil du være hovedansvarlig for vores ugentlige nyhedsbrev med én hovedhistorie. Vi starter ugen med et redaktionsmøde, hvor vi diskuterer historie, vinkel, og sigte. Så skriver du et første draft, vi mødes igen og diskuterer, du retter til og sender nyhedsbrevet.

 

Lyder det interessant? Så læs meget gerne videre.

 

Om os

Vi er en boutique startup og consultancy og - håber vi - et frisk pust i Commercial Excellence.

 

Vi har rødderne fast plantet i adfærdsøkonomi, BI og kundepsykologi og er en startup med kontor i Creators Community startup fællesskabet på ”Matrikel1" på Højbro Plads.

 

De to founders, Ulrik og Sally, har begge baggrund i adfærdsøkonomi fra Harvard - Ulrik i behavioural finance og Sally i behavioural economics og decision making.

 

Vores kunder er startups og vækstvirksomheder (tænk apps og tech startups, og masser af SaaS produkter) og også etablerede mellemstore og multinationale inden for detailhandel, finans, fødevarer og mere.

 

Vi har eksisteret i næsten et år og stadig små, men vi vokser hurtigere end vi kan holde trit med og håber, at du rammer jorden flyvende med os.

 

Vi sætter thought diversity og en mixed methods approach over alt og har ansatte og partnere fra økonomi, marketing, økonomi, gaming, adfærdsøkonomi, antropologi, retorik, BI og machine learning, og meget mere.

 

Vores virksomhedskultur er en direkte kopi fra Sallys tid på Oxford Uni: Vi tager kun de mest talentfulde ind, men vi vil også kun arbejde med de sødeste.

 

Om dig i jobbet

Vi elsker at invitere de skarpeste knive til at udfordre os, så forhåbentlig er du i toppen af din årgang på en relevant uddannelse indenfor kommunikation og sprog - og enten tæt på eller allerede færdig med din bachelor.

 

Måske har du og måske har du ikke erfaring med Copy & Content arbejde fra andre job - det er noget, du kan lære. I stedet håber vi, at du har en skarp pen, kan lide at arbejde struktureret og analytisk, har høje kvalitetsstandarder, har tendens til at stille for mange spørgsmål, er nysgerrig og aldrig lader dig nøjes med middelmådighed.

 

Vi er store fans af work-life-balancen, hvilket betyder, at dine 15-20 timer/ugen hos os - i gennemsnit - skal passe ind i dit hele liv, herunder eksamener, kærestesorger og tante Hannes 60 års fødselsdag.

 

Hvad gør du

Hvis du vil være en del af vores behavioural startup, så send dit CV og karakterer til sally@BehaviouralStrategy.com.

 

Glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. oktober

Frist: 24. oktober

Info

Virksomhed
Behavioural Strategy ApS
Stillingsbetegnelse
Copy & Content student
Kontakt
Website
Indrykningsdato
26-09-2018
Ansøgningsfrist
24. oktober
Adresse
Behavioural Strategy ApS
Højbro Plads 10
1200 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.