Kommunikationspraktikant

Bech-Bruun
Bech-Bruun
Kommunikationspraktikant til Bech-Bruun
Vil du være med til at udvikle kommunikationsarbejdet i en af Danmarks førende advokatvirksomheder? Og er du interesseret i virksomhedskommunikation og skarp til skriftlig formidling? Så er du måske vores nye kommunikationspraktikant.
Vi søger en kommunikationspraktikant fra februar 2018, der har lyst til at prøve kræfter med strategisk virksomhedskommunikation og formidling ved Bech-Bruun. Bech-Bruun er en markedsorienteret og specialiseret, rådgivende advokatvirksomhed. Vi servicerer et stort udsnit af dansk erhvervsliv, den offentlige sektor og globale virksomheder med en bred vifte af ydelser.
 
Som kommunikationspraktikant hos os vil du få en unik mulighed for at arbejde med kommunikation i en advokatvirksomhed i rivende udvikling.  Du vil få mulighed for at arbejde på tværs af en række brancher, prøve kræfter med både journalistisk formidling og strategisk kommunikation (intern såvel ekstern) og få mulighed for at sætte dit eget præg på kommunikationen.  
 
Dine opgaver
Dine opgaver vil primært bestå af at sikre en sammenhæng i kommunikationen på tværs af platforme og hjælpe med udviklingen af nye kommunikationstiltag blandt andet:
  • Redigering og udarbejdelse af nyheder til hjemmeside, intranet mv.
  • Redigering og udarbejdelse af tekster til tryksager herunder annoncer, publikationer mv.
  • Assistere i pressearbejde herunder research, pressemonitorering mv.
  • Assistere på diverse kommunikationsstrategiske tiltag
  • Bidrage til udviklingen af vores kommunikation på de sociale medier.
 
Udover disse opgaver er vi åbne for at arbejde med områder, hvor du har en særlig interesse i at udvikle dig. Samtidig vil vi sørge for, at praktikken bliver afstemt med dit studieforløb, så du opnår den bedst mulige faglige udvikling gennem forløbet.
 
Om dig 
Du er kvalitetsbevidst og evner at kommunikere til forskellige målgrupper. Du har interesse i både ekstern og intern virksomhedskommunikation og flair for strategisk kommunikation. Du er grundig og har styr på de sproglige detaljer, ligesom du har en stor interesse for at arbejde med journalistiske tekster og en forståelse for at formilde svært fagligt indhold præcist og forståeligt. Du er social og føler dig hjemme på en travl og dynamisk arbejdsplads.
Du er måske i gang med en bacheloruddannelse eller kandidatgrad på universitetet i sprog, kommunikation eller medievidenskab.   
 
Vi tilbyder
Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Du får mange dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt andet i vores eget Academy. Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Synes du praktikforløbet lyder spændende, og passer profilen på dig, så upload din ansøgning hurtigst muligt via linket nedenfor senest den 15. november 2017.
 
Praktikperioden løber fra den 1. februar til den 1. juni 2018. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Praktikken er lønnet og tager højde for eventuelle studiedage.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Anita Overholt Nielsen på telefon 25 26 37 18.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
Bech-Bruun
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Anita Overholt Nielsen
Telefon: 25263718
Website
Indrykningsdato
12-10-2017
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
Bech-Bruun
Langelinie Allé 35
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Content marketing bootcamp

Start 26. oktober
Fem halve dage i oktober og november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.