Marketingmedarbejder

Autonomous Mobility
Autonomous Mobility
Marketingmedarbejder til Autonomous Mobility
Autonomous Mobility er i gang med at introducere selvkørende køretøjer i Norden og Baltikum. Fremtidens transport er delt, bæredygtig og selvkørende. Til at hjælpe os med at fremme det budskab søger vi en marketingmedarbejder til vores base i Hovedstadsområdet.
Vi har travlt med at få selvkørende køretøjer ud på vejene. Derfor har vi brug for dit talent for digital markedsføring til at skabe kendskab til og begejstring om vores selvkørende teknologi. Interessen er vendt mod os som den førende importør og operatør på området. Vores tilstedeværelse og engagement på relevante kanaler er kort sagt helt central.
 
Dine arbejdsopgaver
Først og fremmest kommer du til at arbejde med indholdsproduktion på social media og community management. Du skal planlægge vores tilstedeværelse på vores sociale kanaler, og du skal producere kvalitetsindhold, der engagerer og konverterer. Det gælder både tekster, billeder, video og grafik. Samtidig følger du med i dialogen, så du ved, hvad der rører sig - og du responderer hurtigt, når det gælder.
 
På sigt skal du være med til at gennemføre konkrete marketingkampagner knyttet til bl.a. pilotprojekter i Danmark og udlandet, og du måler løbende indsatsen, så du ved, hvad der virker.
 
Endelig kommer du til at arbejde med planlægning af events. Det kan f.eks. være dig, der er tovholder på vores deltagelse på næste års Folkemøde på Bornholm.
 
Det leder vi efter
  • Du har styr på stumperne i den digitale værktøjskasse, så du ved, hvordan man optimerer indhold, der skaber værdi for brugeren
  • Du kan optage og redigere video til SoMe, og du kender til content management-værktøjer
  • Du kommunikerer skarpt på dansk og engelsk - i det hele taget er du internationalt orienteret og samarbejder naturligt med partnere i f.eks. Sverige
  • Dit mindset er kreativt og omstillingsparat, og du er fortrolig med ny teknologi
  • Du evner at have mange bolde i luften uden at miste overblikket
  • Du er nyuddannet indenfor marketing/kommunikation eller har et par års relevant erfaring
 
Det tilbyder vi
Du bliver en del af et lille hold med en stor, traditionsrig organisation (Semler Gruppen) i ryggen. Vi tilbyder en fuldtidsstilling på kommunikationsholdet i en dynamisk og innovativ start-up, hvor vi flytter milepælene for, hvad folk tror er muligt - og har det sjovt imens.
 
Læs mere om Autonomous Mobility på www.amobility.dk og søg online via linket "Søg jobbet her". Vedhæft meget gerne eksempler på noget af dit tidligere arbejde.
 
Vi kigger på det, du sender, og inviterer udvalgte til videointerview, før vi mødes til en personlig samtale. Vi vil gerne ansætte dig hurtigst muligt.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Communications Lead Anne Rosa Simonsen, telefon 20 63 31 33.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Autonomous Mobility
Stillingsbetegnelse
Marketingmedarbejder
Kontakt
Anne Rosa Simonsen
Telefon: 20633233
Website
Indrykningsdato
01-11-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Autonomous Mobility
Nordvej 233
2800 Kgs. Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.