Digital student

AutoBranchen Danmark
AutoBranchen Danmark
Digital student til AutoBranchen Danmark
AutoBranchen Danmark har rigtig travlt på de digitale medier. Derfor har vi brug for en digital student til at hjælpe os med den daglige drift og udvikling af vores mange digitale platforme.
AutoBranchen Danmarks digitale tilstedeværelse er primært på: Twitter, LinkedIn og Facebook og vores hjemmesider er alle sammen lavet i Wordpress. Det vil være en fordel, hvis du er hjemmevant på de forskellige platforme.
 
Dine primære opgaver
Dine opgaver vil være et fint miks af rutineopgaver, selvstændige projekter og udviklingsopgaver. Dine opgaver er blandt andet:
  • Research og opslag på de sociale medier
  • Opdatering og websupport på hjemmesider
  • Overvågning af sociale medier
  • Produktion og redigering af videoer
Hvem er du?
Vi forestiller os at du er i gang med en relevant videregående uddannelse – f.eks. kommunikation, eller en anden uddannelse med fokus på digitale medier. Derudover er det vigtigt, at du har en positiv indstilling til opgaverne og muligheden for at samarbejde med en kommunikationsafdeling med mange forskellige fagligheder.
 
Hvad kan vi tilbyde dig?
Du får en grundig introduktion til vores virksomhed, produkter og systemer samt de arbejdsgange, som du skal indgå i. Du bliver en del af en kommunikationsafdeling, som har kontakt med hele organisationen. Vi er et lille kommunikationsteam, så du vil derfor få et stort ansvar og mulighed for at påvirke dine egne opgaver – og selvfølgelig en konkurrencedygtig studieløn.
 
Om ansættelsen
Du vil være ansat på vores kontor i Høje Taastrup. Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftaler om studerendes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og der er stor fleksibilitet i forhold til hvilke dage på ugen, så det passer ind i dit studie. Ansøgningsfrist senest den 25. marts og tiltrædelse snarest derefter.

Ansøgning skal sendes til digital redaktør Sebastian Feirup på sfl@abdk.dk.
 
Mere information   
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte digital redaktør, Sebastian Feirup på 41 94 81 61 eller på sfl@abdk.dk
 
AutoBranchen Danmark opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk
tilhørsforhold til at søge stillingen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. marts

Info

Virksomhed
AutoBranchen Danmark
Stillingsbetegnelse
Digital student
Kontakt
Sebastian Feirup
sfl@abdk.dk
Telefon: 41948161
Website
Indrykningsdato
07-03-2018
Ansøgningsfrist
25. marts
Adresse
AutoBranchen Danmark
Skagensgade 1
2630 Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.