Virksomhedskorrespondent

Arkil Holding A/S
Arkil Holding A/S
SoMe-stærk virksomhedskorrespondent
Brænder du for at formidle gode historier på sociale medier? Og er du en skarp, alsidig og mobil kommunikatør med flair for video? Så står vi klar med en nyoprettet stilling som digital frontfigur og virksomhedskorrespondent i Arkils kommunikationsafdeling.
Som vores nye korrespondent og digitale ekspert får du en helt central rolle i forhold til at opsnuse alle de gode historier om Arkil og formidle dem i vores digitale medier. Herudover bliver du også en nøgleperson, når vi skal fortælle om vores mange job- og karrieremuligheder – blandt andet ved hjælp af video.

Sæt dit tydelige aftryk
Du bliver en del af en virksomhed og et fællesskab, der bidrager til at skabe vækst og velfærd over hele landet ved at bygge og vedligeholde broer, veje, tunneler, cykelstier og andet infrastruktur, der binder land og byer sammen. Vi holder også veje og grønne områder rene og ryddelige, renser forurenet jord og er med helt fremme i fortroppen, når nye bydele og bygninger skal bygges og fremtidssikres med forsynings- og energisystemer, der gør Danmark mere grøn og klimarobust.

Det er de aktiviteter – og ikke mindst deres betydning og menneskene bag dem – du får mulighed for at fortælle om og derved sætte dit tydelige kommunikationsaftryk på i vores og i andres medier.

Mobil og afvekslende hverdag
Din hverdag bliver afvekslende og mobil, og du kommer til at færdes hjemmevant på både byggepladser og i kontorlandskaber. På jagt efter alle de gode historier, der opstår mellem mennesker med gå-på-mod og noget på hjertet – og dem er vi mange af i Arkil.

Dine daglige medspillere bliver de godt 1.300 ansatte i vores danske afdelinger. Derfor får du også hele Danmark som arbejdsplads. Når du ikke er på farten, bliver dit udgangspunkt Arkils hovedkontor ved motorvejen mellem Haderslev og Vojens. Her får du – foruden dine fire teamkollegaer – også fornøjelsen af nogle attraktive arbejdsforhold og omkring 30 gode kollegaer fra andre afdelinger.

Redaktør og videoreporter
Jobbets indhold kan du i høj grad selv præge, og vi glæder os til, at du bringer os videre med kreative og effektive måder at kommunikere. Særligt på de sociale medier, for dem bliver du redaktør for – og dermed også vores garant for at skabe et flydende og fængende flow med flotte billeder, sprogligt sikre tekster og masser af video. For det vil vi bruge meget mere fremover – med dig bag mikrofon og kamera.

Som vores ekspert skal du også løbende forfine den digitale kommunikation gennem dataanalyse, stærk faglig viden og masser af idéer, som du formår at styre i mål i den rigtige rækkefølge.

Der er flere indgangsvinkler til jobbet. Du kan have erfaringer fra en lignende stilling eller være en nyuddannet SoMe- og videohaj, eksempelvis med en journalist- eller kommunikationsuddannelse i bagagen. Det vigtigste for os er dog dine kvalifikationer og personlige egenskaber.

Bidrag til et tværfagligt team 
Du kan se frem til at blive en vigtig person i en kommunikationsafdeling, der sætter pris på at gå glad til og fra arbejde, og som har fokus på at skabe synlige resultater – også ved at gå nye veje. Vi er nyt team, så du kan få stor indflydelse på, hvordan vi arbejder og udvikler os.

Vi løser stort set alle typer af kommunikationsopgaver, så du skal være holdspiller og klar til også at bidrage med artikler og billeder til vores personaleblad og andre medier. 

Dit næste skridt
Hvis du kan se dig selv i stillingen, har du allerede taget første skridt mod at blive en del af vores team. Det næste, du skal gøre, er at sende os en ansøgning og et CV, så vi kan få et første indtryk af dig – gerne med eksempler eller henvisninger til nogle af dine relevante produktioner. Det gør du ved at klikke på "Send ansøgning".

Ansøgningsfristen er søndag den 6. august 2017.

Vi afholder de første samtaler i uge 33 og er klar til at byde dig velkommen 1. oktober eller før.

Vil du gerne vide mere, inden du sender os en ansøgning, kan du kigge forbi arkil.dk og vores sociale medier. Du er også velkommen til at kontakte kommunikationschef Lars Blunck på mobil 25 19 51 90.
 

Arkil er en entreprenørvirksomhed med aktiviteter i ind- og udland og afdelinger i alle dele af Danmark. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden, sikre de ansatte et godt og sikkert arbejdsmiljø og bidrage aktivt til det samfund, vi er en del af – blandt andet gennem uddannelse af elever. Vi er godt 2.000 ansatte og omsætter for cirka 3 milliarder kroner. Selskabet er familieejet og noteret på Nasdaq København. Læs mere på arkil.dk, Facebook og LinkedIn.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. august

Info

Virksomhed
Arkil Holding A/S
Stillingsbetegnelse
Virksomhedskorrespondent
Kontakt
Lars Blunck

Telefon: 25195190
Website
Indrykningsdato
07-07-2017
Ansøgningsfrist
06-08-2017
Adresse
Arkil Holding A/S
Søndergård Alle 4
6500 Vojens

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.