Content Manager

Accura
Accura
Content Manager til Accura
Er du god til at arbejde med både tekst og layout? Mestrer du dansk og engelsk på højt niveau? Og er du fuld af godt humør? Så vil jobbet som Content Manager hos Accura være noget for dig.
Marketingafdelingens vigtigste opgave er at yde den absolut bedste support til vores partnere og advokater. Vi ønsker at levere produkter til alle medier og platforme, hvad enten det er tekst på vores site, de sociale medier, annonce- eller pitch-materiale, af høj kvalitet og skrevet i et sprog, så der skabes interesse hos modtageren. Det er derfor vigtigt, at du har en kommerciel forståelse, mestrer formidling på højt niveau, er kreativ, kan finde de spændende vinkler og gode historier og kan skrive fængende tekster.
 
Du vil blive en del af vores funktionschefgruppe, der varetager den administrative ledelse af virksomheden. Du vil referere til direktøren, og du kommer blandt andre til at arbejde tæt sammen med direktøren omkring design af marketing materiale, med vores Brand Manager omkring grafisk layout og branding samt med HR omkring employer branding, herunder kampagner, annoncematerialer, film mv.
 
Dine arbejdsopgaver vil i høj grad være hands-on, da organisationen er vant til, at afdelingen supporterer med stort set alt, og din hverdag vil være en kombination af dag-til-dag support og faste arbejdsopgaver, som du har ansvaret for. I tæt samarbejde med partnerne vil du udarbejde præsentationer og få ansvaret for at udarbejde alt content til vores branding på alle relevante kanaler, herunder at beskrive de transaktioner og projekter, vi er involveret i.
 
DINE ARBEJDSOPGAVER
 • Kommerciel formidling i bred forstand – herunder udarbejdelse af tekster til diverse online- og trykte medier
 • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside, intranet, aktiviteten på sociale medier mv. - herunder content management
 • Udarbejdelse af PowerPoint-præsentationer og andre præsentationsmaterialer
 • Generel support til huset
 • Grafisk layout i Indesign
 • Diverse administrative opgaver, herunder indrapportering af M&A deals mv.
 
VI TILBYDER
Accura tilbyder et alsidigt job som Content Manager i en ung, flad organisation med en stærk kultur, der er drevet af et højt fagligt ambitionsniveau, professionalisme og resultater. Vi er omkring 190 medarbejdere med et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.
 
Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, massageordning m.m. Derudover har vi en fantastisk personalerestaurant, topmoderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.
 
 
OM DIG
 • Du har 3-5 års praktisk erfaring med content inden for kommunikation og markedsføring. Branchekendskab fra rådgivningsbranchen eller beslægtede brancher vil være en fordel.
 • Du har en kommerciel uddannelse inden for marketing eller kommunikation fx som cand.merc.com eller cand.com.
 • Du taler og skriver perfekt dansk og mester engelsk på forhandlingsniveau.
 • Du er vant til at arbejde med alle kanaler og platforme, herunder website og LinkedIn.
 • Du har gode IT-færdigheder og erfaring med optimering på søgemaskine og Google Analytics.
 • Du har god grafisk forståelse og erfaring med grafisk behandling i Adobe-pakken vil være en fordel.
 • Du er nytænkende, initiativrig og har kreative evner, så idéer hurtigt omsættes til praktisk brugbare løsninger.
 • Du er fleksibel og trives med at have hands-on i forhold til dine opgaver.
 • Du er analytisk og har sans for detaljen.
 • Du er god til at prioritere opgaver, overholder deadlines, er selvstændig og tager ansvar.
 • Du er en positiv og effektiv holdspiller, der udstråler engagement og arbejdsglæde.
 
ANSØGNING
Send en ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside WWW.ACCURA.DK under KARRIERE og vedhæft dit cv, eksamensbevis og karakterblad. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-chef Mikala Burman på 3078 6723, Brand Manager Lise Nilaus Præstegaard på 3078 6797 eller Partner, Direktør Ivan Madsen på 3078 6729.
 
OM ACCURA
Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark. Vi rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.
Vi leverer juridiske og kommercielle ydelser af høj kvalitet baseret på dynamiske, nytænkende og energiske medarbejdere med fællesskabet som en bærende faktor.

Vi har en stærk virksomhedskultur og stræber efter at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads. Vi arbejder dybt engageret, men vi finder også tid til fælles events, fester, fodbold og fredagsbar. Vores kontor ligger centralt i det attraktive Tuborg Nord i Hellerup knap 15 minutter fra Københavns centrum.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Løbende

Info

Virksomhed
Accura
Stillingsbetegnelse
Content Manager
Kontakt
Mikala Burman
Telefon: 3078 6723
Website
Indrykningsdato
13-04-2018
Ansøgningsfrist
Løbende
Adresse
Accura
Tuborg Boulevard 1
2900 Hellerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Facebook-annoncering: Skab målbare resultater

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.