Social media manager

3F
3F
Social media manager
Vi søger en skarp social media manager, som får ansvaret for at styrke vores daglige tilstedeværelse på de sociale medier.
Du kan identificere morgendagens trends, spotte nye værktøjer samt best practises – og omsætte dem til kampagner og indhold på 3F’s digitale platforme. Du planlægger og koordinerer produktionen af indhold. Primært til Facebook, YouTube, Twitter og Snapchat, og sikrer i samarbejde med vores medieredaktion og marketingteam, at vores social media-kanaler engagerer og understøtter 3F’s brand.
 
Sammen med marketingteamet sikrer du derudover den del af 3F’s kampagne- og medlemsflowcontent, som har særligt fokus på lærlinge og 3F’s yngre medlemmer. Og så har du også ansvaret for forskellige ad hoc-opgaver såvel som opdatering af diverse medlemsmaterialer.
 
I hverdagen indgår du i et nyetableret team, hvor du refererer til vores marketingchef.
 
Vi forestiller os at:
  • Du er firstmover på de sociale medier og brænder for dialogen med medlemmet. Derudover har du forstå- else for, at 3F er en medlemsorganisation, som både yder service, og samtidig varetager medlemmernes interesser på arbejdsmarkedet. Det kræver, at vi ofte kommunikerer i komplekse sammenhænge – men på en enkel måde.
  • Du har minimum et par års erfaring fra en stilling, hvor du har arbejdet med SoMe, særligt på YouTube og Facebook, og kan dokumentere resultater for både kampagner og opbygning af følgere, dialog og permission.
  • Du er nysgerrig, selvstændig, struktureret og ikke bange for at udforske noget nyt. Mest af alt skal du synes, at en arbejdsdag, som sjældent ligner dagen før, er herlig, da der ofte skal skiftes gear hos os.
  • Du formår at eksekvere på idéer og planer samt følge op og evaluere, er vant til at tænke tværmedielt og har indsigt i brugeradfærden på SoMe.
  • Du forstår samtidig at skabe relevant og værdiskabende indhold og er stærk i den skriftlige kommuni- kation. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kommunikation til unge.
  • Du har en relevant videregående uddannelse og dokumenteret erfaring.
 
Vi tilbyder:
3F er en af de største organisationer i Danmark, og vores brand er kendt. Det betyder, at vi altid kommunikerer ”i forreste linje”, og at det arbejde, du laver, derfor er synligt og vigtigt. Samtidig er vi en ordentlig arbejdsplads med ansættelse under overenskomst og vi lægger vægt på, at selvom det går stærkt, så skal familie- og arbejdsliv hænge sammen.
 
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, så kontakt kommunikationschef Nicolai Kampmann på telefon 2928 8318.
 
Ansøgning:
Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.
Send din ansøgning med CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest 7. august 2017 kl. 12.00.
 
 
Vi forventer at afholde 1. runde ansættelsessamtaler i august måned. Vi anvender personprofiltest i forbindelse med 2. samtale. Tiltrædelse 1. oktober 2017.
 
Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 280.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag, veldokumenteret viden og en grundlæggende tro på social retfærdighed. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med de politiske partier. Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. august

Info

Virksomhed
3F
Stillingsbetegnelse
Social media manager
Kontakt
Nicolai Kampmann

Telefon: 2928 8318
Website
Indrykningsdato
20-06-2017
Ansøgningsfrist
07-08-2017
Adresse
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Kom godt i gang med mobilvideo

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.