Jonathan Løw


Jonathan Løw

Tlf. 28785450

Karma: 9 (?)

Forfatter:

1


artikler

7


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 29. juli 2011

Om

Jonathan Løw er iværksætter, foredragsholder, forfatter og rådgiver inden for innovation, lydhør ledelse, iværksætteri og PR.

Iværksætteren Jonathan Løw har været involveret i flere innovative virksomheder. Her kan bl.a. nævnes engodsag.dk og KaosPiloterne, som du kan læse mere om under Erfaring her på siden.
Som forfatter har Jonathan Løw bl.a. udgivet GURUBOGEN, Disruptionbogen og Listen Louder.
 
Jonathan Løw holder desuden foredrag og afholder workshops om iværksætteri, innovation, disruption samt ledelse og kommunikation. Referencerne tæller bl.a. Danske Bank, Region Sjælland, Dansk Industri, HK og Mercedes Benz. Se flere referencer og eksempler på foredrag her.

Læs meget mere om Jonathan Løw på http://www.jonathanloew.dk

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Listen Louder
Siden 2013
Stifter Listen Louder handler om at lytte højere og derigennem blive bedre til ledelse, innovation, iværksætteri og kommunikation. Jeg (Jonathan Løw) tilbyder: - interessante og meningsfyldte foredrag om innovation, iværksætteri, autentisk markedsføring og CSR. - workshops, kurser og processer indenfor forretningsudvikling samt ovennævnte ekspertområder.
KaosPiloterne
2011 - 2013
Marketing- og uddannelsesansvarlig Ansvarlig for design, udvikling og implementering af førsteåret på KaosPiloternes 3-årige leder og iværksætteruddannelse. Fokus på undervisning, synlig og værdibaseret ledelse samt sparring med de studerende. Desuden arbejdet med PR og marketingtiltag for skolen. "Jonathan har gjort et godt arbejde i forhold til at bringe os til det næste niveau hos KaosPiloterne. Både i forhold til PR, marketing samt til at booste de studerende." - Christer Windeløv-Lidzélius, CEO KaosPiloterne. "Alt har sin tid og man skal gå når tingene er på toppen! Tak for din indsats og held og lykke fremover." - Lars Kolind, iværksætter.
Jonathan Løw
2009 - 2011
Freelancer Freelancer med tilknytning til bl.a. Kommunikationspartiet og Væksthus Midtjylland. "Jonathan er en af den slags mennesker, der både personligt og professionelt er passioneret omkring det, han arbejder med. Uanset om han så arbejder med studerende eller virksomhedsledere. Han har en stærk profil indenfor social ansvarlighed, og det er forfriskende at møde en person, der rent faktisk er indenfor dette område af de rette årsager. En af "the good guys" indenfor dansk erhvervsliv. - Klaus Sommer Paulsen, kreativ strateg og reklamebureau-direktør. "Jonathan inspirerer mig. Hans engagement er unikt herhjemme." - Thomas Rud Adamsen, stifter og ejer af Pilgrim Smykker A/S.
engodsag.dk
2005 - 2008
Direktør og co-founder Virksomheden havde som idé, at forbrugere gratis kunne hjælpe velgørenhed, når de handlede via internettet.
Bog & idé
2001 - 2004
Online Chef Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde og en del af Indeks Retail med flere end 200 butikker og 500 ansatte. Jeg øgede væksten i Bog & idé’s online omsætning med 45% fra 2002 til 2003 og igen med 35% fra 2003 til 2004 Jeg var ansvarlig for og initiativtager til kædens PR og eventmarkedsføring i form af større litteraturfestivals i Århus og København, messe-markedsføring m.m. Jeg stod bag kædens markedsføring på internettet samt indsalg til kataloger m.m. "Jonathan var en meget kreativ og iderig online chef, og han gjorde et virkelig godt arbejde i forhold til at få Bog & idé kæden gjort aktiv og væsentlig på online platformene." - Henrik Christensen, CEO hos Indeks Retail / Bog & idé.
eForlag.dk
1999 - 2000
Iværksætter og direktør e-bogs og kulturportal. Bidrag fra kunstnere som Ib Michael, Jan Sonnergaard, Jakob Ejersbo, Tina Dickow, Pernille Rosendahl m.fl. Lukket i dag.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Århus Universitet
1999 - 2001
Dansk
Bachelor
Skrev bacheloropgave. Gennemsnit 9,8. Aldrig færdiggjort bachelor-studiet pga. job hos Bog & idé.

Artikler

 
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.