Jonathan Løw


Jonathan Løw

Tlf. 28785450

Karma: 9 (?)

Forfatter:

1


artikler

7


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 29. juli 2011

Om

Iværksætter, foredragsholder og rådgiver i innovation, iværksætteri og PR. Redaktør af GURUBOGEN. Vil du vide mere? Tjek http://www.jonathanloew.dk

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Listen Louder
Siden 2013
Direktør og stifter "Listen Louder" arbejder med innovation, iværksætteri, autentisk markedsføring (human brands) og social ansvarlighed. Jeg (Jonathan Løw) tilbyder: - interessante og meningsfyldte foredrag om innovation, iværksætteri, autentisk markedsføring og CSR. Tjek www.jonathanloew.dk og www.listenlouder.dk - workshops, kurser og processer indenfor forretningsudvikling samt ovennævnte ekspertområder - konsulentarbejde for en række spændende partnere. Heriblandt GoMore, DGI m.fl.
KaosPiloterne
2011 - 2013
Marketing- og uddannelsesansvarlig Ansvarlig for design, udvikling og implementering af førsteåret på KaosPiloternes 3-årige leder og iværksætteruddannelse. Fokus på undervisning, synlig og værdibaseret ledelse samt sparring med de studerende. Desuden arbejdet med PR og marketingtiltag for skolen. "Jonathan har gjort et godt arbejde i forhold til at bringe os til det næste niveau hos KaosPiloterne. Både i forhold til PR, marketing samt til at booste de studerende." - Christer Windeløv-Lidzélius, CEO KaosPiloterne. "Alt har sin tid og man skal gå når tingene er på toppen! Tak for din indsats og held og lykke fremover." - Lars Kolind, iværksætter.
Jonathan Løw
2009 - 2011
Freelancer Freelancer med tilknytning til bl.a. Kommunikationspartiet og Væksthus Midtjylland. "Jonathan er en af den slags mennesker, der både personligt og professionelt er passioneret omkring det, han arbejder med. Uanset om han så arbejder med studerende eller virksomhedsledere. Han har en stærk profil indenfor social ansvarlighed, og det er forfriskende at møde en person, der rent faktisk er indenfor dette område af de rette årsager. En af "the good guys" indenfor dansk erhvervsliv. - Klaus Sommer Paulsen, kreativ strateg og reklamebureau-direktør. "Jonathan inspirerer mig. Hans engagement er unikt herhjemme." - Thomas Rud Adamsen, stifter og ejer af Pilgrim Smykker A/S.
engodsag.dk
2005 - 2008
Direktør Virksomheden havde som idé, at forbrugere gratis kunne hjælpe velgørenhed, når de handlede via internettet. Jeg startede virksomheden tilbage i 2005 og lavede en exit (solgte min andel) ultimo 2008 - uden at blive rig, men dog rig på oplevelser. Jeg skiftede fra at have siddet med ledelsesansvar i virksomheden til i stedet at fokusere på praktisk arbejde med at udvikle projektet og tænke i nye forretningsmuligheder og netværk Min indsats førte til en vækst i antallet af brugere fra 20.000 til 150.000 Jeg stod bag internationaliseringen af projektet til 8 nye lande. Al kommunikation foregik i hele perioden på engelsk, hvorfor jeg taler og skriver sproget flydende Jeg havde ansvaret for forretningsudvikling og innovation i forhold til strategiske samarbejdspartnere som MySpace, Facebook, TV2, Twitter m.fl. Læs mere om projektet her: http://da.wikipedia.org/wiki/Engodsag.dk "Jonathan er med over 10 års erfaring en af de danske internet-pionerer. Han kan spinne "whatever" og tænke ud af boksen. Fantastisk til det han laver og meget inspirerende." - Jesper Buch, iværksætter bag Just-Eat, Miinto.com m.m. "Keep up the damn good work!" - Selina Juul, forfatter.
Bog & idé
2001 - 2004
Online Chef Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde og en del af Indeks Retail med flere end 200 butikker og 500 ansatte. Jeg øgede væksten i Bog & idé’s online omsætning med 45% fra 2002 til 2003 og igen med 35% fra 2003 til 2004 Jeg var ansvarlig for og initiativtager til kædens PR og eventmarkedsføring i form af større litteraturfestivals i Århus og København, messe-markedsføring m.m. Jeg stod bag kædens markedsføring på internettet samt indsalg til kataloger m.m. "Jonathan var en meget kreativ og iderig online chef, og han gjorde et virkelig godt arbejde i forhold til at få Bog & idé kæden gjort aktiv og væsentlig på online platformene." - Henrik Christensen, CEO hos Indeks Retail / Bog & idé.
eForlag.dk
1999 - 2000
Iværksætter og direktør e-bogs og kulturportal. Bidrag fra kunstnere som Ib Michael, Jan Sonnergaard, Jakob Ejersbo, Tina Dickow, Pernille Rosendahl m.fl. Lukket i dag.

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Århus Universitet
1999 - 2001
Dansk
Bachelor
Skrev bacheloropgave. Gennemsnit 9,8. Aldrig færdiggjort bachelor-studiet pga. job hos Bog & idé.

Artikler

 
1

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.