Jobhop på Kforum

Indsend også dit jobhop. Send os et jobhop her.
Christina Blom Krug er nytiltrådt projektleder og PA for adm. direktør Susanne Lindø hos kommunikationsbureauet Grønbech PR & Kommunikation i Dragør. Grønbech arbejder med PR, kommunikation og markedsføring for små og mellemstore virksomheder og brancheorganisationer i hele landet.
 
Christina er uddannet cand.merc.int. fra CBS og har 11 års erfaring fra den finansielle sektor, senest som assistant private banker i Nykredit. Sideløbende med sit arbejde hos Grønbech læser hun til fagjournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Udover sin funktion som PA for Susanne Lindø løser Christina markedsførings- og kommunikationsopgaver for Grønbech og udvalgte kunder.
 
Privat er Christina gift og mor til en dreng på 4 år. Hun bor på Østerbro i København.
Vores helt egen direktør for Kforum rykker til Politiken, hvor hun skal være ny chef for Politiken Live.
 
Hun kalder jobskiftet en god mulighed for at prøve de kompetencer af, som hun har opbygget i tiden hos Kforum "i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling, arrangementer, medie og ledelse". Louise Grau har igennem de sidste ti år været med til at opbygge den kursus- og netværksforretning, der udgør en væsentlig del af Kommunikationsforums forretning.
 
Hun er uddannet cand. scient.soc fra RUC og har tidligere arbejdet som konsulent hos flere kommunikationsbureauer, inden hun kom til Kforum i 2008.

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.