Christian Betting


Christian Betting

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: mandag 12. marts 2018

Om

Christian Betting

Christian Betting er uddannet fra Århus Universitet og har en Master of Science (M.Sc.) samt en Bachelor of Science (B.Sc.). Christian Betting har næsten 30 års erfaring fra den finansielle branche. På nuværende tidspunkt er han administrerende direktør i energivirksomheden Lighthouse Energy DMCC. Virksomheden har hovedsæde i Dubai, og den rådgiver USA-, Europa- og MENA-baserede organisationer og forretninger til, hvordan man overgår fra traditionelle energiformer til energibesparende og profitable løsninger.
Christian Betting bor til dagligt i Dubai med sin kone Camilla Betting, hvor Lighthouse Energi DMCC har base.
 

Christian Betting - erhvervserfaring

Christian Bettings første job efter endt uddannelse var hos Alfred Berg Børsmæglerskab, hvor han arbejdede som aktieanalytiker.  
Christian Betting valgte i 1991 at udforske livet som selvstændig. Han startede derfor sit eget firma, hvor hans erfaring hjalp ham til at rådgive danske formuende privatpersoner til afkastningsvenlige opsparinger. Hans firma specialiserede sig i langsigtede opsparingsprojekter, der, med høj rentabilitet over lange perioder, gavnede danske privatpersoner og familiers pensionssituation. I de 15 år han var en del af virksomheden, var han med til at opbygge en sund og velfungerende organisation, der skabte mærkbare resultater hos velfunderede danske privatpersoner.
Christian Betting tiltrådte derefter som CFO i Greensave og blev senere administrerende direktør for Lighthouse Energy DMCC. Begge virksomheder fokuserer på projektudvikling inden for grønne energiformer.
Christian Betting og Lighthouse Energy DMCC arbejder fokuseret på at udbrede kendskabet og brugen af solenergi. Der er nemlig mange økonomiske gulerødder ved at udskifte sin ældre energiforsyning med en ny og moderne én af slagsen. Virksomheder, der hører til i MENA-området kan opnå en besparelse på hele 15 % ved at benytte solpaneler frem for traditionelle energiformer. Vejrforholdene og de anderledes arbejdsforhold gør det til en profitabel investering for langt størstedelen af de virksomheder, der opererer i området, fortæller Christian Betting.  
 

Grønne energiløsninger giver bedre bundlinje

Lighthouse Energy rådgiver og vejleder virksomheder til, hvordan de opnår en energibesparelse, der kan ses på forretningens økonomiske tal. Lighthouse Energy påtager sig hele den operationelle og teknologiske risiko, mens kunderne opnår en økonomisk fordel.  Win-Win for begge parter.
Læs mere om Christian Betting

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Århus Universitet
1986 - 1988
M.Sc.
Finansiering
Århus Universitet
1982 - 1986
B.Sc.
Økonomi

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.