Ashley Brereton


Ashley Brereton

Tlf. 5056 4248

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 15. september 2015

Om

Ashley arbejder med at udvikle nye strategier inden for salg og markedsføring. Over 20 års erfaring med brand kommunikation og konceptudvikling. Den analytiske sans og kreativ fornemmelse fremmer unikke løsninger, som har revolutioneret folkeskolen, og som skaber helt nye standarder inden for adfærdsstyring af mennesker.

Kodeordene er service re-engineering, adfærdsdesign og kommunikation på tværs af medieplatforme. Der er udviklet iøjefaldende løsninger for Lejre Kommune, Ballerup Kommune og Sorø Kommune.

Solid salg og markedsføringsbaggrund markerer sig inden for for business to business. Mange års erfaring inden for eksportsalg, medical devices, bygge- og softwarebranchen, skaber et solidt fundament for at tale business og strategi.

Et international udsyn skaber en bedre forståelse for verden. Ashley er født i England og har blandt andet arbejdet og boet i Polen, Norge, Tyskland m.fl. Ashley har en cand.merc. fra Copenhagen Business School med fokus på consumer behavior og brand developmentet.

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Brave
Siden 2015
Direktør Brave arbejder med adfærdsændringer og nudging. Brave arbejder med serviceredesign og kommunikation.
Sorø Reklame
Siden 2011
Direktør Arbejder med kommunikationsstrategi og nudging.
Wolfe
2007 - 2011
Direktør Salgsstrategier -Udvikling af det norske marked for høreapparater og andre medical devices. Opbygning af et dansk marked for business intelligence software målrettet større virksomheder og forhandlere i Danmark.
Ramirent
2006 - 2007
Marketingchef Ansvarlig for profilering af Ramirent og de 20 lokale kundecentre. Udarbejdelse af strategiplaner for virksomhedsekspantion. Opkøb af virksomheder og strategi for sælgerbemanding i de enkelte distrikter. Analyse af konkurrentsituationen i hvert distrikt, med fokus på prisudvikling og etablering af relationer til lokale entreprenører. Udarbejdelse af markedsanalyse og prognoser for byggeindustrien og de heraf afledte konjunkturer samt opfølgning på risikoparametre for branchen. Ramirent er blandt Danmarks førende inden for materieludlejning. Firmaet udlejer alt fra større bygge- og anlægsmaskiner, lifte, stillads, pavilloner, skurvogne til mindre håndværksmaskiner. Kunderne omfatter entreprenørbranchen, industrien, den offentlige sektor, samt mindre håndværksmestre og private.
Sonic Innovation (Oticon)
2004 - 2007
Salesmanager Salg og eksportchef Ansvarlig for opbygning af retailbutikker og forhandlere i Skandinavien som sælger høreapparater. Direkte salg til hospitaler i Danmark, herunder håndtering af offentlige udbud. Repræsentant for Sonic Innovations Denmark i brancheforeningen, LFH, Leverandørforeningen for høreapparater. Sonic Innovations var en amerikansk høreapparatsproducent, som i dag er ejet af høreapparatsfirmaet William Demant ( Oticon ). Sonic Innovations Denmark var også leverandør af Cochlear Implants fra medicinalfirmaet Advanced Bionics. - Høreapparater - Cochlear Implant - Tinnitusudstyr
PCSYS
1995 - 2004
Sales & marketing manager Salgsstrategi Opbygning af metode til håndtering af produktsalgsmetoder og metoder for løsningssalg. Udvikling af kundespørgsmål og argumentplaner. Udvikling af system til provisionsløn baseret på teamselling strategi. Implementering og vedligehold af CRM system. Herunder såkaldt Pipelinestyring med konvertering af aktuelle kundeemner til købere. Udvikling af de enkelte produktstrategiske områder og optimering af handlingsparametermikset. Marketingstrategi Etablering af et Corporate image med et klart designsprog og designregler på tværs af de strategiske forretningsområder. Opbygning og vedligehold af af virksomhedens web i samarbejde med salgschefer for forskellige produktområder. Herunder udarbejdelse af kundecases, udstillingsstande, brochurer, direct mail og strategier for e-mail letters mv.. Partnerstrategi Udvikling af strategi til etablering af et salgsnetværk igennem partnere. Herunder prisstrukturer og etablering af forhandleraftaler og undervisning af forhandlere i produkt og salgsstrategi. Opbygning af stor dansk brugergruppe for at styrke virksomhedens kundeambassadører og forstærke forhandlertilknytningen. PCSYS A/S leverer løsninger til dataopsamling indenfor supply chain (produktion, vedligehold, lager, distribution og service). Firmaet integrerer løsningerne med markedets førende ERP-systemer. PCSYS har omfattende erfaring inden for Mobile dataløsninger og udvikler specieltilpassede totalløsninger: - Lagerstyring (Warehouse Management), logistik og dataopsamling - Mobile medarbejdere (salg, service og transport) - Forebyggende vedligehold

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Copenhagen Business School
1989 - 1992
Cand.merec
Consumer marketing & branding

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.