Kforums bedste pizzatweet-samling
#Anmeldenpizzabager

Det er ikke til at få et ord indført på Twitter i dag, med mindre du har tænkt dig at dele dine pizzapræferencer med verden.

Skrevet af

Redaktionen Kforum

765 artikler

57 indlæg

Så er vi på den igen! #kagegate er taget et skridt videre og almindelige borgere skal nu have politiuniformen på hos deres lokale pizzabager. Inger Støjberg er heldigvis ikke vores justitsminister, for så ville det se sort ud!
Inger Støjberg er efterhånden blevet en vaskeægte SoMe-formand, og Twitter især elsker (at hade) hende. Seneste skud på stammen er #anmeldenpizzabager, der udsprang af Støjbergs kommentar til TV 2 i går aftes, hvor hun opfordrede almene borgere til at lure i pizzeriaernes baglokaler.
 
 
Der er på sociale medier skabt stor medfølelse med vores stakkels sultne integrationsminister, og anmeldelserne af pizzabagere i hele landet stormer ind på både Facebook og Twitter. 
 
 
Inger Støjberg er i forvejen blevet taget i at have en lettere usund diæt, og det kan næppe komme bag på befolkningen, at hun foretrækker en god pizza til sin cola. I selvsamme artikel kan man faktisk også læse om ministerens yndlingspizzafyld: oksekød, løg og ananas. 
 
Radio24syv er hoppet med på #anmeldenpizzabager.
 
Hvad der i virkeligheden foregår i baglokalerne hos pizzabagerne.
 
 
Vi er dog langt over de 50 tweet-anbefalinger af gode pizza-steder, men hun kan snart tilføje et pepperoni-0 mere til marcipan-tallet.
 
Gik man rundt med en drøm om, at Støjberg ville komme efter de utilgivelige pizzabagere, som gemmer på dåseananas inde i baglokalet og bilder sig ind, at det på nogen måde er forsvarligt at pynte en pizza med lunkne, udvandede ananasklatter, så tog du fejl. Vores alle sammens pizzaintegrationsminister tilhører nemlig selv den skole, der synes, at ikke alene er det acceptabelt, det er også en god idé. 

Relaterede artikler

Hvorfor er der så få sjove politikere? - De danske politikere bruger næsten ikke humor på Facebook, og når de endelig gør det, bruger de den type, der virker dår...
Støjbergs kriger - Det er nærmest umuligt at overhøre en politisk samtale i det offentlige rum, uden at den omhandler udlændinge- og integr...

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Ugens profil

Niels Ditlev

Niels Ditlev skifter 1. maj fra kommunikations- og pressechef chef i WWF Verdensnaturfonden til kommunikationschef i Danske Regioner.

Kursus

KOM17

Ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Studentermedhjælper

Frist: 27. april

Markedsførings- og kommunikationsansvarlig

Frist: Vi vil løbende afholde rekrutteringssamtaler

Pressemedarbejder

Frist: 10. maj
Se alle job Indryk job

Netværk

Presseansvarlige

Gruppen er udsolgt - venteliste

Se alle Læs mere

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.