Peter Thomsen


Peter Thomsen

Peter Thomsen

Karma: 85 (?)

Politik, valg og internettet
Kannonerne er ved at blive kørt i stilling til det fortstående valg. Jungletrommerne fortæller at ALLE partier(måske med undtagelse af kristendemokraterne) vil bruge internettet mere end før.

Det er godtnok også på tide!

Internettet er den perferkte platform for en kandidat. På sin egen hjemmeside kan han eller hun blogge, uploade billeder, video eller whatever. Her er der ingen besværlige journalister der stiller nærgående og irrelevante spørgsmål. Men det er som om at de forskellige partier ikke rigtigt tør at springe helt ud i on-line verdenen. Der er simpelthen for dårligt. En enkelt frivillig der bruger 2-4 timer på at opdatere en hjemmeside, om dagen er alt hvad der skal til. Men det er også vigtigt at kandidaten selv tager internettet seriøst. Jeg ser et potentiale får at en kandidats hjemmeside, kan blive den primære nyhedskilde for medierne. HVIS altså siden bliver opdateret jævnligt, måske endda med nogle "web-exclusive" nyheder eller lignende.
Denne kæmpe resource er simpelthen ikke udnyttet godt nok endnu.

Men det fører videre til den næste pointe angående nettet:

WEB 2.0

Her der græsrødderne der kommer op på de virtuelle barrikader og spammer cyberspace med politiske budskaber. De uploader videoer på YOUTUBE, de skriver blogindlæg, og kommenterer modstanderes blogindlæg. Der er simpelthen nogle frivillige der skal ind fra gaden, stoppe med at dele blomster ud, for nu skal de til at surfe for politikkens skyld.
Communitytanken, som allerede eksisterer IRL, skal nu online.

Forsættelse følger . . .

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

41 JOB

Kommunikationsrådgiver til SoMe

Se alle job Indryk job

Job

Praktikanter

Frist: 6. maj

Kommunikationspraktikant

Frist: 24. maj kl. 12.00

Webkonsulent

Frist: 25. maj
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.