Louise Neel Høyer


Louise Neel Høyer

Louise Neel Høyer

Karma: 215 (?)

Vælger du dine opgaver frem for dit netværk?

Netværk.

Jeg er medlem af et par af dem. Jeg har bare ikke altid været så god til at passe dem.

Der har tit lige været en opgave, som har presset sig på, og som har krævet min fulde opmærksomhed. Det var i hvert fald min oplevelse. Det er ikke små opgaver, jeg her taler om. Nej det er fx en opsigelsesrunde, et lederseminar eller organisationsændringer. Klart at jeg vælger at sige nej til netværket og ja til opgaven.

Eller er det nu så klart?

Større ændringer i en organisation kræver som regel, at man bruger meget tid på at levere produkterne – det kan være præsentationer, organisationsdiagrammer, artikler, lederkommunikation, Q&A’s og meget andet.

Netværk - Prioritering - Videndeling - Inspiration - Louise Neel Høyer

Spørgsmålet er dog om lige de fire timer, som netværksmødet tager, er det, der gør, at du ikke når din deadline. Ok, timingen kan selvfølgelig være sådan, at selve det, du skal eksekverer, finder sted samme dag som netværksmødet. Men lur mig, om det ikke hører til sjældenhederne.

Jeg tror, for mit vedkommende i hvert fald, at det mere har handlet om, at jeg ikke kunne overskue det. Eller at jeg valgte det, jeg tror, gav mest pote: nemlig at stikke snuden i sporet og så derudad med opgaverne.

Men er det det?

Er det ikke i netværk, at du bliver inspireret til at gøre tingene på en anden og mere effektiv eller influerende måde? Er det ikke i netværk, at gode ideer opstår? Er det ikke i netværk, at kimen til nye jobmuligheder og samarbejder opstår?

De vigtige beslutninger træffes ikke nødvendigvis på kontoret

Jeg læste for nylig en blog af Soulaima Gourani. Den handler om, at hun allerede i en ung alder opdagede, at de store beslutninger ikke nødvendigvis træffes på arbejdet. De træffes i sociale sammenhænge. Til kundearrangementer, middage, kaffemøder, netværksmødet. Det er, når vi er væk fra pc’en, at beslutningerne træffes.

Derfor har jeg valgt mit netværk til.

Og jeg bliver inspireret og får delt af mine erfaringer. Jeg griner og hygger mig. Med mig tager jeg gode ideer som fx kommunikationsregnskabet, tips til lederkommunikation, hvordan en kommunikationsenhed kan vende deres dårlige rygte til at blive en efterspurgt og værdsat enhed m.m. – og ikke mindst en skøn følelse af, at jeg har bidraget.

Og ved du hvad?

Jeg når alligevel alle de vigtigste opgaver.

Hvad med dig?

Prioriterer du dine netværk?

Eller bliver det mest ved medlemsskabet?

Del gerne dine refleksioner herunder.

Indlægget Vælger du dine opgaver frem for dit netværk? blev vist første gang den The Change Company.

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

28 JOB

Digital Manager, Randers

Se alle job Indryk job

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.