David Troels Garby


David Troels Garby

Tlf. 40191776

Karma: 323 (?)

Forfatter:

3


artikler

2633


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 16. april 2007

Om

Født 1980 i Herlev, opvokset i Ballerup og Albertslund og bor på Amager.
 
Redaktør på Netavisen Pio.

Redaktør for nyheds- og humørsiden dansk-politik.dk der finder sjove og dumme ting som politikere siger og videreformidler det på det dersens Facebook og Twitter. Mobning, socialdemokratisk propaganda og billeder af slik og kage i en stor pærevælling.
 
Tidligere kommunikationskonsulent i Farmakonomforeningen.

Havde i perioden 2005-2008bloggen www.amerikanskpolitik.blogspot.com hvor jeg gav den som lige dele sladretaske og spåkone ud i amerikansk valgkampe og politik. Har i den forbindelse holdt "mange" foredrag om bl.a. terrorisme i Amerika, valgkampagner og det politiske system. Bloggen lukkede pga. svigtende læsertal, hvilket nok mest kan tilskrives at jeg holdt op med at skrive nye indlæg.

Har en efterhånden fjern fortid som meget aktiv ungdomspolitiker i Danmarks Elev Organisation, Landssammenslutningen af Handelsskoleelever, SF's Ungdom og Danmarks Socialdemokratiske Ungdom.

Tidligere kampagneassistent for spidskandidaten hos Socialdemokraterne i Region Sjælland, informationskonsulent i arbejderbevægelsens børne- og familieorganisation DUI-LEG og VIRKE og været fast tilknyttet som blogger på Nyhedsavisen. Har desuden været ansat på bl.a. Dagbladet Aktuelt, HK København, DSU og Dansk Metal. Har også haft jobs uden for Bevægelsen, men det brød jeg mig ikke meget om.

Har også enkelte interesserer der ikke handler om politik!

Musik: Bruce Springsteen, Bob Dyland, Johnny Cash, Morrissey, The Smiths, Joy Division, Neil Young, AC/DC og Iron Maiden. Har desuden ind imellem nostalgitrip hvor jeg hører for meget Red Warszawa, 2 Unlimited og dansk rap fra starten af 90'erne.

Film: En særlig forkærlighed for krigsfilm fra 70'erne, amerikanske independent-film og alle film hvor der tales tysk.

Sport: Holder rigtig meget af fodbold (FCK, Feyenoord, Nottingham Forest, Schalke 04 og Olympiakos), amerikansk fodbold (Cleveland Browns og Amager Demons), landevejscykling og speedway..

Holder desuden rigtigt meget af portvin! Den interesse fører mig ind imellem forbi Toga Vinstue.

Hvis du skulle have lyst til at kommentere på noget af det jeg skriver, så får man nok mest respons hvis man skriver dem på selve bloggen og ikke her på Kforum.

Artikler

 
Onsdag 13. november 2013
Onsdag 14. september 2011
Onsdag 8. august 2007
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.