Christine Lind Ditlevsen


Christine Lind Ditlevsen

Christine Lind Ditlevsen

Karma: 509 (?)

Forfatter:

17


artikler

57


indlæg

Skal vi ikke snart holde et møde? Hva' hva' hva'!? Skal vi ikke??!
"Lad os planlægge et møde" er blevet det universelle svar på de fleste forretningsmæssige problemstillinger. Usikker på hvad du skal gøre i et projekt? Lad os holde et møde. Har du et par idéer der skal deles? Lad os holde et møde. Mangler der skred i sagerne? Lad os holde et møde.
 
Har du tænkt situationen igennem? Når du ikke har klarhed over, hvad du laver på et projekt, er det fristende at planlægge et møde for at få følelsen af ​​fremskridt. Men med mindre mødets hensigt er at strukturere projektet, på dette tidspunkt, er afholdelse af et møde totalt en ineffektiv udnyttelse af din tid - og dine kollegers.
Afsæt i stedet lidt tid med dig selv til strategiske tænkning. I den tid kan du evaluere omfanget af projektet, den aktuelle status, de potentielle milepæle. Læg derefter en handlingsplan for hvilke fremskridt, du vil opnå hvornår. Når du har afsluttet din egen strategiske tænkning, kan du gå videre til næste trin i at overveje, om du har brug for at holde et møde.
 
Har jeg brug for input udefra? Du kan være i den situation, hvor du ved, hvad der skal gøres, og du simpelthen nødt til selv at gøre arbejdet. Hvis du befinder dig på dette sted, skal du ikke holde et møde. Opdater i stedet din to-do liste. Hvis du derefter stadig har brug for et møde, hold det endelig. Med mindre, du kan nøjes med at sende en email.
 
Brug nedenstående beslutningstræ - så kan du hurtigt afgøre, om et møde giver mening.
 
 
 

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

36 JOB

Praktikant

Se alle job Indryk job

Kursus

Få styr på GDPR i k-afdelingen

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.