Arne Simonsen


Arne Simonsen

Tlf. 21 20 61 70

Karma: 5 (?)

Oprettet på Kforum: fredag 24. august 2007

Om

 
 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Region Hovedstaden
Siden 2012
Chefkonsulent/projektleder Jeg står i spidsen for kommunikationen om nogle af de største forandringsprojekter i det offentlige. Jeg er projektleder for kommunikationen om Sundhedsplatformen; Danmarks største sundheds-it-projekt, der indføres på alle Sjællands hospitaler. Jeg har ansvar for planlægning, eksekvering og koordinering af kommunikation til politikere, personale, presse og borgere. Sundhedsplatformen, der koster 2,8 mia. kr., erstatter hospitalernes forældede it-systemer og ændrer personalets arbejdsgange, så patienterne får bedre behandling. Tidligere har jeg ledet kommunikationen om Akuttelefonen 1813; herunder kampagnen RING 1813 med et budget på 10 mio. kr. Forandringsprojekterne har givet mig erfaring i at kommunikere komplekse organisationsændringer. Samtidig rådgiver jeg på direktørniveau i flere projekter, der omfatter regionens hospitaler og 40.000 ansatte. Desuden underviser jeg i kommunikation og er tovholder i et projekt, der forbedrer patientdialogen og servicekulturen.
Dansk Ungdoms Fællesråd
2011 - 2012
Kommunikationsansvarlig Jeg har rådgivet DUF's ledelse i presse- og kommunikationsstrategi og været faglig leder for kommunikationsafdelingen.
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)
2007 - 2011
Kommunikationskonsulent og webredaktør Jeg har arbejdet med strategisk kommunikation, web og projektledelse i DUF, der repræsenterer 70 ungdomsorganisationer. Jeg har rådgivet ledelsen, stået i spidsen for en ny hjemmeside og DUF's medlemsmagasin. Derudover var jeg tovholder i en kommunikationsindsats, der sikrede foreningslivets økonomi og satte unges demokratiske deltagelse på dagsordenen. Jeg var med til at etablere Valgretskommissionen, som ministre, organisationsledere og eksperter deltog i.
'Bananrepublik - et kritisk portræt af Mellemamerika'
2006 - 2007
Forfatter Jeg er forfatter til bogen 'Bananrepublik', der bygger på 200 interview i seks lande. Jeg blev indstillet til ’Den lille Cavlingpris’ (Kristian Dahls Mindelegat)for bogen.
Udviklingsorganisationen IBIS
2002 - 2006
Kommunikationsrådgiver I udviklingsorganisationen IBIS har jeg deltaget i informationskampagner, skrevet magasinartikler og nyheder til nettet. Jeg har også serviceret journalister, lavet web-tv og produceret en tv-dokumentar. Hos IBIS var jeg udstationeret i Mellemamerika.
Danmarks Radio
1998 - 2002
Journalist Som journalist i Danmarks Radio har jeg både lavet tv og radio - primært nyheder til TVAvisen og DR i Syd- og sønderjylland. Derudover har jeg lavet radio til Radioavisen og længere programmer til P1. Jeg har således både erfaring med regional og landsdækkende produktion.
TV2/Bornholm
1996 - 1996
Journalist
Bornholms Tidende
1995 - 1996
Journalist
DR Bornholm
1995 - 1996
Journalist
Radio Silkeborg
1992 - 1993
Journalist

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Region Hovedstaden
2017 - 2017
Lederuddannelse
Ledertalent - uddannelse af nye ledere
Peak Consulting Group
2017 - 2017
PRINCE2
Projektlederuddannelse
Rådgiveruddannelse ('Kommunikationsspejlet')
2015 - 2015
Certificeret ledelsesrådgiver
Strategisk ledelsesrådgiver
Uddannelse i at gennemføre strukturerede rådgivningssamtaler, der fokuserer og forbedrer ledernes kommunikation.
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
2010 - 2015
Strategisk kommunikation, ledelse og rådgivning
Diplomuddannelse
Min diplomuddannelse i strategisk kommunikation, ledelse og rådgivning består af følgende moduler: 1. Forandringskommunikation 2. Forandringsledelse 3. Sociale medier i strategi og kommunikation 4. Brandingstrategi og kampagner 5. Procesledelse 6. Rådgiverens gennemslagskraft 7. Spin og politisk kommunikation 8. Strategisk kommunikation
Danmarks Journalisthøjskole
1993 - 1998
Journalist
Journalist

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.